1 Temmuz 2014 Salı

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ KAAN (MEHMET ALİ NUROĞLU) KİMDİR - MEHMET ALİ NUROĞLU BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

  Hiç yorum yok
GÜZEL KÖYLÜ DIZISI KAAN...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarinin sevilen ve begenilen dizisi Güzel Köylü dizisi tüm heyecani ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güzel Köylü dizisi konusu kadar oyunculari ile de dikkat çekmeyi basarmistir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Basrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Mehmet Ali Nuroglu, Su Kutlu, Talga Ortancil, Simge Selçuk, Esin Civangil gibi isimlerin rol aldigi Güzel Köylü dizisi oyunculari arasinda en çok aranan ve merak edilen oyuncu olan Mehmet Ali Nuroglu yediden yetmise herkesin merak ettigi isim haline gelmistir.

Sizlere bu yazimizda yakisikli oyuncu Mehmet Ali Nuroglu kimdir, Güzel Köylü dizisi Kaan karakteri kimdir, Mehmet Ali Nuroglu kaç yasindadir gibi hakkinda merak edilenleri ve Mehmet Ali Nuroglu biyografisini paylasacagiz.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

GÜZEL KÖYLÜ DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>


Mehmet Ali Nuroglu Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Köylü dizisinde Kaan karakterini canlandiran Mehmet Ali Nuroglu 7 Eylül 1979 yilinda Istanbul da dogmustur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan yakisikli oyuncu Mehmet Ali Nuroglu ODTÜ felsefe bölümünde üç yil egitim görmesinin ardindan burayi birakarak Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi.

Daha okul bitmeden Devlet Tiyatrosu'nun sahneledigi oyunlarda görev aldi. Bu siralarda Semih Sergen'in asistanligi yapti. Çagan Irmak'in senaryosunu yazdigi ve yönettigi Çemberimde Gül Oya dizisinde oynamak amaciyla Istanbul'a geldi. 
12 Eylül öncesi döneminin farkli bir bakis açisiyla anlatildigi dizide, devrimci Mehmet karakterini canlandirdi.

Daha sonra Zincir bozan filminde ise Reis lakapli Ülkücü bir genci canlandirmistir. Daha sonra ayni ekiple Kurtulus savasini anlatan Kirik Kanatlar dizisinde rol aldi. Basarili oyuncu 2011 yilinda Çiçek Nuroglu ile evlenmislerdir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Mehmet Ali Nuroglu Rol Aldigi Dizi ve Filmler Neler

Mehmet Ali Nuroglu’nun oynadigi filmler

Sonsuz (2008)
Baska Semtin Çocuklari (2008)
Nokta (2008)
Peri Tozu (2007)
Zincirbozan (film) (2007)
Cenneti Beklerken (2006)
Umut Adasi (2006)
An Eye for a Tooth (2005)

Mehmet Ali Nuroglu’nun rol aldigi diziler

Uçurum (2012) Adem
Ömre Bedel (2009) Erdem
Vurgun (2008)
Kirik Kanatlar (2006) Nevzat
Baska Yerde Yok (2005)
Yuvadan Bir Kus Uçtu (2004) Mehmet
Çemberimde Gül Oya (2004) Mehmet


Mehmet Ali Nuroglu Resimleri







güzel köylü dizisi, güzel köylü dizisi oyunculari kimler, güzel köylü oyuncu kadrosu, güzel köylü kaan, güzel köylü kaan karakteri, güzel köylü kaan kim, güzel köylü kaan hakkinda bilgi, güzel köylü dizisi kaan resimleri, güzel köylü dizisi kaan gerçek adi ne, güzel köylü dizisi kaan biyografi, mehmet ali nuroglu, mehmet ali nuroglu kimdir, mehmet ali nuroglu biyografi, mehmet ali nuroglu resimleri, mehmet ali nuroglu hayati, mehmet ali nuroglu kaç yasinda, mehmet ali nuroglu nereli, mehmet ali nuroglu sevgilisi, mehmet ali nuroglu burcu ne, mehmet ali nuroglu foto galeri, mehmet ali nuroglu dizileri, mehmet ali nuroglu boyu kaç kilosu kaç, mehmet ali nuroglu güzel köylü dizisi kaan, bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: biyografi, dizi oyunculari, güzel köylü dizi oyunculari, güzel köylü dizisi kaan, güzel köylü izle, mehmet ali nuroglu, mehmet ali nuroglu biyografi, mehmet ali nuroglu kimdir, yeni diziler


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder