1 Temmuz 2014 Salı

DENİZ SEKİ İYİSİN TABİ ŞARKISI VE SÖZLERİ - DENİZ SEKİ İYİSİN TABİ ŞARKI SÖZLERİ

  Hiç yorum yok
DENIZ SEKI IYISIN TABI SARKISI...

Pop müzigin sevilen ismi olan Deniz Seki merakla beklenen 2014 yeni albümünü tamamlayarak sevenlerinin begenisine sundu. Basarili sanatçi Deniz Seki 'IZ' ismini verdigi 2014 yeni albümü ile müzik marketlerde yerini alirken Deniz Seki'nin yeni albümün ilk klibi Iyisin Tabi isimli sarkiya çekildi. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Seslendirdigi sarkilarinin yani sira söz yazari ve besteci kimligi de olan Deniz Seki yeni albümü IZ için ''bu albüm için yaptigim ilk sarkim Hayat Iki Bilet sarkisi oldu ve benim için çok önemli bir sarki'' diyen sevilen sanatçi Hayat Iki Bilet sarkisinin sözlerini sosyal medyada paylasan deniz seki bu sarkisi ile oldukça merak uyandirdi.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazimizda Deniz Seki 2014 IZ albümünde yer alan ve oldukça begenilen albümün çikis parçasi olan Iyisin Tabi sarkisinin sözlerini paylasacagiz. bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Deniz Seki Iyisin Tabi Sarki Sözleri
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Deniz Seki Iyisin Tabi Sarki Sözleri 

Iyisin tabi sen söyle hem ben dinleyen
Rahat tabi bir varmisim bir yokmusum
Ne güzel degil mi mehtap gibi

Sarki Sözleri Eklenecektir...



deniz seki yeni albümü dinle, deniz seki iyisin tabi sarkisi, deniz seki iyisin tabi sarkisi dinle, deniz seki iyisin tabi sarki sözleri, deniz seki iyisin tabi sarkisi mp3 indir, deniz seki iyisin tabi sözleri, iyisin tabi sarkisi deniz seki, deniz seki iyisin tabi sarkisi, deniz seki yeni sarkisi, deniz seki iyisin tabi sarkisinin sözleri, sarki sözleri, yeni çikan sarkilar, deniz seki yeni albüm sarkilari ve sözleri, iyisin tabi sarkisini kim söylüyor, iyisin tabi dinle, deniz seki iyisin tabi indir, bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Kategori: deniz seki foto galeri, deniz seki iyisin tabi sarki sözleri, deniz seki iz 2014 albüm, deniz seki yeni albümü, iyisin tabi sözleri, müzik, ünlüler, sarki dinle, sarki indir, sarki sözleri


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder