1 Temmuz 2014 Salı

ATAŞEHİR ROTARY ÇOK PROGRAMLI LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ - ATAŞEHİR ROTARY ÇOK PROGRAMLI LİSESİNDEN GEÇEN OTOBÜSLER

  Hiç yorum yok

ATASEHIR ROTARY ÇOK PROGRAMLI LISESI...

2013 -2014 yili Açik Ögretim Bahar dönemi dönem sonu sinavlari bilindigi üzere 7 - 8 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri yapilacak. 

Ögrenciler AÖF sinavlarina hazirlamanin yani sira en çok sinava girecekleri okullari bulmak için büyük çaba harcamaktadirlar. Sizlere sitemizde AÖF sinavlarinin yapildigi okullarin iletisim ve adres bilgilerini paylasmaya çalisacagiz. sinava gireceginiz okullarin adreslerini sitemizde bulabilirsiniz.Bu yazimizda AÖF sinavinin olacagi ve benimde o okulda girecegim Atasehir Rotary Çok Programli Lisesi adres ve telefon bilgilerini paylasacagiz.

Atasehir Rotary Çok Programli Lisesi Adresi;
Barbaros Mah. Feslegen Sok. No14 Bati Atasehir/Istanbul Mimar Sinan Camii Karsisi Atasehir Belediye Spor Tesisleri Yani

Ulasim : Atasehir Rotary Çok Programli Lisesine ulasim için kullanabileceginiz araçlar; 


Atasehir Rotary Çok Programli Lisesine Kadiköy´den 13 numarali IETT otobüsü ve Üsküdar´dan Üsküdar-Atasehir minibüsleri ile ulasilabilir.

Yerlesim Yeri Bilgisi : Okulumuz Atasehir Mimar Sinan Camii´nin karsisinda bulunmaktadir. Atasehir Bilfen Kolejinin yanindadir.

Atasehir Rotary Çok Programli Lisesine telefon bilgileri ile de okula ulasabilirsiniz. Ayrintili bir tarif istiyorsaniz telefon ile arayarak ögrenebilirsiniz..
atasehir rotary çok programli lisesi, atasehir rotary çok programli lisesi nasil gidilir, atasehir rotary çok programli lisesi ortaokulu adres bilgileri, atasehir rotary çok programli lisesi harita bilgileri, atasehir rotary çok programli lisesi nasil gidebilirim, atasehir rotary çok programli lisesi telefon numarasi, atasehir rotary çok programli lisesi iletisim bilgileri, atasehir rotary çok programli lisesine nasil gidilir, atasehir rotary çok programli lisesine hangi otobüsler gidiyor, esatpasa mahallesiKategori: Atasehir Rotary Çok Programli Lisesi, Atasehir Rotary Çok Programli Lisesi iletisim, AÖF sinavi, egitim, Nasil Gidilir, sinav


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder