1 Temmuz 2014 Salı

DİĞER YARIM MERYEM (İPEK TUZCUOĞLU) KİMDİR - İPEK TUZCUOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU

  Hiç yorum yok
DIGER YARIM DIZISI MERYEM...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Basarili dizilere imza atan ATV yepyeni bir dizi ile daha basarisini sürdürüyor. ATV ekranlarinin yeni dizisi olan Diger Yarim dizisi yapimini NTC Medya yapim üstleniyor. Atv'nin yeni dizisi olan Diger Yarim dizisi aile ve mahalle yasami üzerine kurulmus konular ile izleyenlerin karsisinda olacak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diger yarim dizisinin basrollerinde ise Ipek Tuzcuoglu, Orhan Kiliç, Eda Çatalcam, Gonca
Sariyildiz, Nevra Serezli ve Sait Genay gibi basarili isimler yer aliyor. ATV Diger Yarim dizisi konusu ise yillar önce ikiz kiz çocuklari olan ve bosanan çiftlerin yillar sonraki kavusma ve birbirlerinden habersiz olan ikiz kizlarin bilmeden tanismalarinin gelismesini konu alacak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv'nin Diger Yarim dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazimizda Diger Yarim dizisi oyunculari arasinda olan Meryem karakterini canlandiran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Ipek Tuzcuoglu hakkinda bilgiler verecegiz. Ipek Tuzcuoglu kimdir, kaç yasinda, nereli, boyu kaç kilosu kaç, diger yarim meryem kimdir gibi sorularin cevaplarini yazimizin devaminda bulabilirsiniz.
Ilerleyen günlerde ise Diger Yarim dizisi tüm oyuncularinin biyografilerini buradan ulasabilirsiniz.

DIGER YARIM DIZI OYUNCULARI KIMLER TIKLAYINIZ>>>

Diger Yarim Meryem Kimdir

Ipek Tuzcuoglu Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diger Yarim dizisinde Meryem karakterini canlandiran Ipek Tuzcuoglu, 11 Kasim 1971 tarihinde Izmir’de dogmustur. Üç yasindan itibaren 10 yil boyunca Izmir'de Aynur Ressamoglu Bale Stüdyosu'na gitti. Küçükken balerin olmak isteyen Ipek Tuzcuoglu, 16 yasinda Izmir Devlet Tiyatrosu'nda "Boy Friend" adli müzikalde dansçi kadrosuna alindi. Izmir Karsiyaka Lisesinden mezun olan basarili oyuncu ardindan da Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuari Tiyatro bölümünü bitirdi.

F.G Lorca'nin “Kanli Dügün” (Gelin), D.Durin / H.Prevost'un “Çamasirhane” (Rossine) oyunlarinda görev alarak 1994-1995 yilinda mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu'nun o yil açtigi, “Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu” bünyesinde “Sevimli Palyaçolar” adli oyunda bir yil görev yapti. TRT'nin yapmis oldugu çesitli dramalarda rol aldi. Sonra da 1995 yilinda Istanbul'a geldi. Sinema filmleri, televizyon dizileri, reklam oyunculugu ve program sunuculugu yapti. 2000 yilinda Zeki Alasya'nin yönettigi "Ada'da Bir Sonbahar" adli TV filminde oynadi.
2002 – 2003 yillari arasinda, senaristligini Mahinur Ergun ve Meral Okay’in yaptigi yönetmenligini Çagan Irmak’in yaptigi “Asmali Konak” dizisinde Özcan Deniz, Nurgül Yesilçay gibi sanatçilarla birlikte oynadi. “Asmali Konak” adli dizideki “Dicle” rolüyle ismini duyurdu.
2006 yilinda Küçük Sahne Sadri Alisik Tiyatrosunda Kirgiz yazari Cengiz Aytmatov’un dünyaca ünlü eseri “Selvi Boylum Al Yazmalim”romanindan tiyatroya uyarlanmis ve basrolde Kerem Alisik ile birlikte Ipek Tuzcuoglu oynamistir. bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ipek Tuzcuoglu, 2008 yilinda yönetmenligini Murat Saraçoglu, senaristligini Sirri Süreyya Önder’in yaptigi basrollerinde Altan Erkekli, Demet Akbag, Özgü Namal, Sarp Apak ve Sezin Akbasogullari gibi oyuncularin oldugu “O... Çocuklari” filminde oynadi. 2012 yilinda Fox TV ekranlarinda yayinlanan “Askin Halleri “dizisinde Metin Akpinar, Güven Kiraç ve Iclal Aydin ile basrolü paylasmistir.


Evlilikleri :
1.esi: 1998 yilinin baslarinda Oyuncu Hazim Körmükçü ile evlendi. 4 yillik evlilikten sonra Aralik 2002 yilinda bosandi.
2.esi: 2005 yilinda Yatas'in patronu Nuri Öztaskin ile tanisti. Öztaskin evlilige yanasmayinca 2007'de ayrildilar.
3.esi: 2007'nin sonlarinda Bodrum'da oteli olan isadami Aziz Birsin ile tanisti. 1,5 yil süren ask beraberliginde iki kez nikah kararindan vazgeçti.
4.esi: 2010 yilinda oyuncu Yener Gürsoy ile evlendi. 8 ay sonra bosandi.
5.esi: 14 Subat 2012 tarihinde Enver Selim Kurtoglu ile New York’ta evlendi. 8 aylik evliliklerini Çorlu Adliyesi'nde tek celsede bitirerek bosandi.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ödülleri :
2002 - 10.Magazin Gazetecileri Dernegi Ödülleri, En Iyi Tv Oyuncusu, Asmali Konak

Ipek Tuzcuoglu Rol Aldigi Film ve Dizileri :
2014 - Diger Yarim (Meryem)
2013 - Hersey Yolunda Merkez
2012 - Askin Halleri
2011 - Avrupa Avrupa
2010-2011 - Dürüye'nin Gügümleri
2008 - O... Çocuklari (Sinema)
2008 - Mahser
2005 - Köpek
2004 - Sans Kapiyi Kirinca (Sinema)
2004 - Büyü (film) (Sinema) bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2004 - Ah Be Istanbul
2003 - Asmali Konak (Sinema)
2002 - Asmali Konak
2001 - Evdeki Yabanci
2000 - Güle Güle (Sinema)
2000 - Cinlerle Periler
2000 - Ada'da Bir Sonbahar (Tv filmi)
1999 - Askin Daglarda Gezer
1998 - Hicran Yarasi
1998 - Feride
1998 - Deli Divane
1997 - Mirasyediler
1997 - Kir Çiçekleri
1997 - Intizar bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
1996 - Anilarda Sevgili
1995 - Umut Dünyasi
1995 - Ölümsüz Karanfiller (Sinema)
1995 - Ona Sevdigimi Söyle (Sinema)
1995 - Bizim Mahalle
1994 - Yukari Karakisik
1988 - Evlenme Cüzdani


Ipek Tuzcuoglu Resimleri



bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir

diger yarim dizi oyunculari, diger yarim ikiz kiz kim, diger yarim meryem kim, diger yarim meryem gerçekte kim, diger yarim dizi oyunculari kimler, diger yarim kim kimdir, diger yarim meryem, diger yarim dizisi meryem kim, diger yarim dizisi, diger yarim dizisi karakter isimleri, diger yarim meryem fotograflari, diger yarim meryem ismi ne, diger yarim dizisindeki meryem ismi, ipek tuzcuoglu kimdir, ipek tuzcuoglu biyografi, ipek tuzcuoglu resimleri, ipek tuzcuoglu kaç yasinda, ipek tuzcuoglu foto galeri, ipek tuzcuoglu nereli, ipek tuzcuoglu boyu kaç kilosu kaç, ipek tuzcuoglunun resimleri, diger yarim meryem fotolari, ipek tuzcuoglu kaç kere evlendi, ipek tuzcuoglu evli mi, ipek tuzcuoglu galeri bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir Kategori: biyografi, dizi oyunculari, diziler, diger yarim, diger yarim dizi oyunculari, diger yarim izle, diger yarim meryem, foto galeri, ipek tuzcuoglu, ipek tuzcuoglu resimleri, kimkimdir, ünlüler


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder