1 Temmuz 2014 Salı

HANGİ ÜNLÜ KONSERİNİ İPTAL ETTİ - MANİSA SOMA FACİASI NEDENİ İLE İPTAL OLAN KONSER VE ETKİNLİKLER

  Hiç yorum yok

Manisa'nin SOMA ilçesindeki 787 kisinin çalistigi bir maden ocaginda meydana gelen trafo patlamasi sonucunda olusan faciada yerin 200 metre altinda mahsur kalan isçiler bir bir çikarilmaya devam ediyor.
Soma da ki maden ocaginda meydana gelen faciada hayatini kaybedenlerin sayisi her geçen zamanda artmaya devam ediyor. Maden ocaginda mahsur kalan isçilerden kurtulanlar ise içerideki arkadaslari için büyük üzüntü yasamaya devam ederek ellerinden gelse tekrar içeri girmeye çalisiyorlar. Yurt içinde de bir çok ünlü isim büyük üzüntü yasayip ve olaya duyarsiz kalmayarak üzüntülerini dile getirmeye devam ediyorlar. Ünlü isimlerden oyuncular, sanatçilar, futbolcular, is adamlari gibi daha bir çok isim ise gerek somaya giderek gerekse sosyal medya hesaplari üzerinden baslattiklari ve paylastiklari mesajlar ile somada yasanan olay ile ilgili tüm üzüntülerini göstererek her zaman yardim için hazir olduklarini dile getirdiler.

Soma daki faciadan dolayi yapilmasi gereken bir çok etkinlikte iptal edilirken programi olan ve konseri olan bir çok ünlü isim ve kuruluslar etkinliklerini iptal ederek Soma daki ailelerin acilarina ortak olmaya çalistilar.

Iste Soma Maden Ocagi Faciasindan Dolayi Iptal Olan Konserler ve Etkinlikler

KONSERLER IPTAL

* Sila'nin Eskisehir Osmangazi Üniversitesi konseri iptal edildi.
* Gülben Ergen, Cuma aksami Antalya ve Cumartesi aksam Kibris' ta olan konserini iptal etti.
* Kerem Görsev'in bugün Izmir'deki konseri iptal edildi.
* Demet Akalin Cuma günü gerçeklesecek olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi konserini iptal etti.
*Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi tarafindan sahil dolgu alaninda yapilmasi planlanan Can Bonomo konseri iptal..

- Galatasaray spor Kulübü ile Denizbank arasinda dün yapilan finansal yapilandirma töreni sonrasi dün gece yapilmasi planlanan müzik yayini, Soma'da yasanan facia nedeniyle iptal edildi.

- Koru Istanbul Kuruçesme açilis daveti iptal edildi.

- Kayseri'de yapilacak olan Türkiye Koç Fest Üniversite spor Oyunlari açilis etkinliklerimiz ve konserleri iptal edildi.

- Türk kuyumculuk sektörünün BDDK'nin Kredi karti mevzuatina tepkisini ortaya koymak için Kuyumcukent'te düzenleyecegi basin toplantisi iptal edildi.

- 16-17-18-19 Mayis tarihlerinde Akasya Acibadem'de düzenlenecek olan Weapons of Sounds konseri iptal.

- Birçok üniversitedeki bahar senlikleri iptal edildi. Inönü Üniversitesi'nde,Manisa'nin Soma ilçesinde gerçeklesen facia nedeniyle bahar senlikleri iptal edildi.

- Ankara Ticaret Odasi'nin (ATO) bugün düzenleyecegi 'Magazayöneticileri ve çalisanlari bilgi senligi konferansi' iptal edildi.

- 67. Cannes Sinema Festivali'nde, Türk sinemasinin 100. yili dolayisiyla düzenlenmesi planlanan etkinlikler, Soma ilçesindeki maden kazasinin ardindan iptal edildi.

- Festivalde, Türk standinin önündeki Türk bayragi yariya indirildi. Cannes Belediyesi de festivale katilan ülkelerin bayraklarinin asildigi bölümdeki Türk bayragini yariya indirdi.

- Kültür ve Turizm Bakani Ömer Çelik, kazanin ardindan Türk sinemasinin 100. yili kutlamalari için Cannes'a yapacagi ziyareti erteledi.

- "Altin Palmiye" için yarisan Nuri Bilge Ceylan'in "Kis Uykusu" filminin galasi 16 Mayis'ta düzenlenecek. Ancak ayni gün Türk sinemasinin tanitimi için düzenlenecek etkinlik, maden kazasi nedeniyle iptal edildi.

- Türk sinemasinin 100. yili için düzenlenecek ikinci müzikli etkinlik ise 19 Mayis'ta müzik çalinmadan gerçeklesecek.

manisa soma faciasi, somadaki maden faciasi, somadaki facia ne zaman oldu, soma maden ocagi patlamasi, ünlülerin soma mesajlari, somaya giden ünlüler kimler, somada olan ünlüler, soma hakkinda yazi yazan ünlüler kimler, manisa soma hakkinda destek veren ünlüler kimler, ünlülerin soma mesajlari, somadaki maden faciasi nedeniyle iptal olan konserler, somadaki maden faciasi için iptal edilen konserler, hangi ünlü konserini iptal etti, hangi ünlü nerdeki konserini iptal etti, somadaki maden faciasi ile ilgili olarak iptal edilen konserler, soma faciasi nedeni ile iptal edilen etkinlikler ve konserler neler, soma patlamasi sebebiyle iptal edilen konser ve etkinlikler neler,


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder