30 Temmuz 2013 Salı

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Kapatma 2013

  Hiç yorum yok
Face Kalıcı olarak hesap kapat,
Facebook hesabımı kapatmak istiyorum,
facebook kalıcı hesap kapatma,
Facebook‘a bir kez giren artık bir daha bu siteden tamamen kurutulamaz şeklindeki kanı artık belleklerimize yerleşmişti ki bunda facebook’un size sadece hesabınızı dondurma ve bilgilerinizi silmeme şeklinde bir davranışı söz konusuydu.
Bu sebeple facebook bir hayli eleştiriliyor ve bu konu hakkında verilen, aslında hesabı kapatma diye tanımlanan işlemlerinde aslında hesabı dondurmaktan öteye geçmediğini görmek hayli can sıkıcı oluyordu. Facebook artık sesinizi duydu ve hesabınızı geri getirilmeyecek şekilde silebilme imkanını tanıdı.
Facebook Tamamen Kapatma Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Kapatma 2013

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Kapatma 2013

Bunun için yapmanız gereken işlem ise son derece basit, hesabımı kapat linkine tıklayın ve gelen sayfada yukarıdaki resimde de görüleceği üzere “Gönder” butonuna tıklayın. Ardından sizden şifrenizi isteyen ve güvenlik numarasını yazmanızı isteyen bir sayfa gelecek. Buradaki işlemi de yapmanızın ardından artık Facebook Hesabınızı Kapatma işleminiz tamamlanmış ve eklenen her şeyi geri getirilemeyecek şekilde silmiş olacaksınız. Ama yine de eskisi gibi 14 günlük bir limitin konulmuş olduğunu bu sürede de hesabınıza giriş yapmadığınızda tamamen silineceğini unutmayalım.
Artık Facebook‘u illet olarak gören ve kendisinden tamamen kurtulmak isteyen kullanıcılar bu şekilde bu illetten kurtularak rahatlamanın hazzına varabilirler. Ancak bu imkan olmadan önce bu imkanı kullanmk cazip geliyordu, şimdi imkan verildiğinden dolayı hesap kapatma işlemi cazip gelmeyerek hesabını silmek isteyenlerin öyle çok da fazla olacağını düşünmüyoruz. Ama ben bir kaç güne kadar bunu uygulayarak facebook hesabını kapatacak kişilerden biri olacağım.
Facebook Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki linki tıklayarak Hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

Facebook Hesabınızı Kapatmak için Tıklayın

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder