29 Ağustos 2013 Perşembe

Dar Pantolon Modelleri 2013

  Hiç yorum yok
Bayanların en sevdiği pantolon modellerinden birisi olan dar pantolonlar, son yıllarda moda dünyasının da favori parçaları arasında yer alıyor. Sadece sokaklarda değil, aynı zamanda ünlü isimlerin de üzerinde sıkça gördüğümüz birbirinden şık dar pantolon modelleri, bacakların daha ince ve daha uzun görünmesine de yardımcı oluyorlar. Dar pantolon modelleri arasında kot pantolonlar, keten kumaş ve daha birçok tasarım ve model seçeneği bulunuyor.
Biz bayanlar, her daim dikkat çekici ve güzel görünmek isteriz. Bunun en önemli yolu da giydiklerimizden geçiyor. Doğru kıyafetler ve kombinler sayesinde, çok daha havalı ve güzel görünmek mümkün. Platform topuklu ayakkabılar ve stilettolarla kombinlediğinizde boyunuzu olduğundan daha uzun göstermeye yardımcı olan dar pantolonlar, sadece günlük hayatta değil, gece davetlerinde de tercih ediliyor.
Yaz-kış demeden her mevsim giyebileceğiniz bir model olan dar pantolon modelleri, bu sezon birçok farklı renkte karşımıza çıkıyor. Sadece kot, siyah renklerde değil, aynı zamanda bu sezon renkli pantolonlar da dikkat çeken detaylar arasında. Özellikle neon renkli pantolonların etkisi birkaç sezon daha sürecek gibi görünüyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder