29 Ağustos 2013 Perşembe

French Nasıl Yapılır?

  Hiç yorum yok
Bayanların en sevdiği tırnak modellerinin başında, french yapılmış tırnaklar geliyor. Manikür yapıldıktan sonra genellikle hanımlar, tırnaklarına french yaptırmayı tercih ediyor. Sade ama bir o kadar da çekici bir görünüm sağlayan french, hem kuaförde hem de evde yapabileceğiniz bir model. Peki, french nasıl yapılır?
French yapmak için rakı beyazı, süt beyazı ve şeffaf ojeye ihtiyacınız olacak. Tırnaklarınızın kenarlarındaki etleri temizledikten, tırnaklarınızı kestikten ve törpü yardımı ile şekil verdikten sonra, artık french yapmaya hazırsınız. İlk olarak süt beyazı renkte oje ile tırnak uçlarınıza süt beyazı ince birer şerit çekin. Şeritlerin düz ve doğru bir şekilde çekildiğinden emin olduktan sonra, tırnaklarınızın tamamına rakı beyazı oje uygulayın. 
Her iki ojenin de kurumasını bekledikten sonra şeffaf bir oje yardımı ile frenchli tırnaklarınızın üzerine bir kat daha oje uygulayın. Bu şeffaf oje, hem tırnaklarınızın kalıcılığını arttıracak, hem de tırnaklarınıza daha parlak bir görünüm sağlayacak. Frenchli tırnakları hem günlük hayatta hem de gece davetlerinde tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder