30 Ağustos 2013 Cuma

Jennifer Carpenter Kimdir?

  Hiç yorum yok
Dexter dizisinde “Dexter” karakterinin kız kardeşini canlandıran Jennifer Carpenter, 7 Aralık 1979 doğumlu. Amerika’nın Kentucky eyaletinde dünyaya gelen güzel oyuncunun tam adı Jennifer Leann Carpenter. Dexter dizisini izleyenler Jennifer Carpenter’ın “Debra Morgan karakterini nasıl içten canlandırdığını iyi bilir. Onunla aynı seti paylaşanlar bu başarıyı, rolün de tam da içinde olmasına bağlıyor.
Sadece oyunculuğu ile değil, aynı zamanda güzelliği ile de dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Carpenter, kimi zaman rolüne kendini o kadar kaptırıyor ki, roldeki bu hallerinin gerçek karakterini yansıttığını düşünenler de oluyor. 
Bu yaşına gelene kadar dört kez maratona katılmış, sıkı bir koşucu olan Jennifer Carpenter, mükemmel fiziğini bu koşu ve spor merakına bağlıyor. Günün büyük bir kısmında setlerde olan güzel oyuncu, aralarda vakit buldukça spor yapıyor. Carpenter ile ilgili diğer bir ilginç bilgi ise, video paylaşım sitelerindeki videoları izleyerek bowling oynamayı öğrenmiş olması. Zamanla bu oyunda çok iyi bir duruma gelen güzel oyuncu, yarı finallere kadar yükseldiğini de dile getiriyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder