30 Ağustos 2013 Cuma

Meme Kanserine Karşı Korunun

  Hiç yorum yok
Erken teşhis hayat kurtarır. Bu nedenle, belirli bir yaşa geldikten sonra, düzenli aralıklarla göğüslerinizi kontrol etmeniz ve kitle fark etmeniz halinde hemen doktorunuza başvurmanız gerekiyor. Peki, göğüsteki bu kitleleri bulmak için en doğru yöntem hangisidir? Göğüs kitlelerini elinizle bastırarak da bulabilirsiniz tabi, ancak bunun için göğüs kitlesini tespit eden Mamotest Tespit Eldivenini tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.
Memedeki kitlelerin %85′ine yakını, iyi ya da kötü huylu olsun, kadınlar tarafından bilinçli olarak ya da tesadüf sonucu fark edilmektedir. Kadınların daha bilinçli olduğu günümüzde, her kadın kendi kendine göğüs muayenesi yapmayı öğrenmelidir. Bu muayeneyi düzenli aralıklarla yapmayı da alışkanlık haline getirmelidir. Bu muayeneyi, adet döneminizin son günlerine doğru yapabilirsiniz. 
Sadece bir kez para verip satın aldıktan sonra, ömür boyu kullanabileceğiniz bir ürün olan Mamotest Göğüs Kitle Tespit Eldiveni, kadınların meme kanserine karşı erken teşhis koymalarını ve tedavi sürecinin çok daha başarılı sonuçlar vermesini sağlıyor. Aylık olarak uyguladığınızda günümüzde çok sık görünen ve ne kadar erken tedavi edilirse başarı oranı da bir o kadar artan göğüs kanserine karşı önlem oluyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder