30 Ağustos 2013 Cuma

Vücutta Şişkinlik Neden Olur?

  Hiç yorum yok
Sabah uyandığınızda yüzünüzde, ellerinizde ya da vücudunuzun herhangi bir yerinde anlam veremediğiniz ve olmaması gereken miktarda bir şişlik varsa, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Bu tür şişlikler, muhtemelen alışkanlıklarınıza bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Sizi rahatsız eden bu şişkinliklerden kurtulmak için, tavsiyelerimize kulak verin.
Karın Kaslarınızı Çalıştırın
Kaslarınızı sabah erken saatlerde çalışmanız, vücudunuzda biriken fazla ödem yani şişlikten kurtulmanızı sağlar. Bunun için de en ideal egzersiz hareketi mekik çekmektir. Bu sayede, kendinizi çok daha rahatlamış hissettiğinizi göreceksiniz.
Hareket Edin
Kadınların hemen hepsi, adet döneminde vücutlarında oluşan şişkinliklerden şikayet edip dururlar. Peki, vücutta meydana gelen bu şişkinlikler neden olur. Adet döneminizde bütün süreci yatakta ya da oturur pozisyonda geçirmekten vazgeçin. Yavaş yavaş yapacağınız bir yürüyüş, adet döneminizdeki karın ağrılarını azaltacaktır.
Başka Şeylerle Oyalanın
Kafanıza vücudunuzdaki şişkinlikleri takmak yerine, başka şeylerle vakit harcayın. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz manikürü yapmanın tam zamanı. Bunu yaparken baharat kokulu bir parfüm sıkmayı da ihmal etmeyin. Böylece kendinizi çok daha rahatlamış hissedeceksiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder