31 Ağustos 2013 Cumartesi

Ortadan Kaybolan Erkekler

  Hiç yorum yok
Birkaç güzel buluşmadan sonra birden ortadan kaybolan erkeklerle karşılaşmışsınızdır. Karşılaşmadıysanız bile varlıklarından haberdar olmalısınız, çünkü aynı şeyler sizin de başınıza gelebilir. Sizinle güzel birkaç buluşma yaşadıktan sonra, birden ortadan kaybolan bu erkek modelleri, aradan birkaç hafta ya da birkaç ay geçtikten sonra, adeta bir hayalet gibi yeniden ortaya çıkarlar. Sanki hiç ortadan kaybolmamamışçasına birden bire size yeniden mesaj atarlar. Bu durumda ne yapacağınızı tahmin edememiş olmanız ise gayet normal.
Bu tip erkekler, kadınlar arasında gidip gelen, farklı çeşitler isteyen yani her zaman farklı seçenekleri olsun isteyen bir erkek modelidir. Bu adamlar bir kadına bağlanmak istemezler, çünkü her zaman sizden daha iyisinin çıkabileceği ihtimalini düşünürler. Ancak sizi de etrafınızdan tamamen uzaklaştırmak istemezler. Başka bir kadınla görüşmeye başlasalar bile, işlerin istedikleri gibi gitmeme ihtimaline karşı, sizi de ceplerinde tutarlar.
Bize sorarsanız, bu tip erkeklerin neslinin tükenmesi gerektiğini ve ona cevap vermeyi bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer onunla devam etmek istiyorsanız, üzülmemek için hayatındaki  kadınlardan birisi olmayı kabul etmeniz gerekir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder