31 Ağustos 2013 Cumartesi

Çekmeköy Sosyete Pazarı Nerede?

  Hiç yorum yok
Çekmeköy merkezde yer alan ve İstanbul’un en güzel pazarlarından birisi olan Çekmeköy Sosyete Pazarı’na, kadıköy’den 14 ŞB ile, Üsküdar’dan ise 9ÜD ile ulaşabilirsiniz. Çekmeköy’de oturuyorsanız ise Şahinbey minibüsleri pazarın tam kapısından geçiyor. Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan sosyete pazarı, kıyafet ürünlerinden aksesuarlara, ayakkabılardan çantalara, ev ürünlerinden mutfak gereçlerine, tekstil ürünlerinden dekorasyon ürünlerine kadar birçok şeyi bulabileceğiniz bir pazar.
Mağazalardakilerin yarı fiyatına satılan birçok farklı markanın ürünlerini burada bulabilirsiniz. Özellikle sadece 5 TL’ye alabileceğiniz t-shirtler, gömlekler, bluzlar özellikle genç bayanlardan büyük rağbet görüyor. Elbiseler de aynı şekilde oldukça modaya uygun bir görünüm sergiliyor. 
Sadece giyim ürünleri değil, aynı zamanda kozmetik ürünler konusunda da oldukça başarılı bir pazar Çekmeköy Sosyete pazarı. Saatlerce kalıcı parfümleri de yine burada bulabilirsiniz. Yanınıza 100 TL aldığınızda buradan bir çok farklı giyim ürünü ve aksesuar alabilirsiniz. Çantalar ise 20 TL den başlıyor. En güzel ayakkabı modelleri de aynı şekilde 15 TL ile 35 TL arasında değişiklik gösteriyor. Aksesuarlarda da fiyatlar oldukça ekonomik, 1 TL’ye bile yüzük, küpe ya da kolyelerden satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder