31 Ağustos 2013 Cumartesi

Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

  Hiç yorum yok
Bir erkek ya da bir kadın, karşı cinsin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını mı merak ediyorsunuz, o zaman yazımızı okumaya devam edebilirsiniz… Size verdiği ipuçlarını takip ederek, sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanız mümkün.
Siz yanındayken çeşitli sakarlıklar, saçmalamalar yapıyor mu? Araştırmalara göre, özellikle erkekler, yanında sevdiği ya da hoşlandığı bir kadın olduğunda, birçok sakarlık yapabiliyorlar. Kafedeyseniz elindeki içeceği masaya dökebilir, yoldayken sendeleyip düşebilir ya da daha birçok şey yapabilir.
Acaba benden hoşlanıyor mu? diyorsanız, o zaman hareketlerini gözlemleyin. Size kaçamak bakışlar atıyor ve gülümsüyor mu? O zaman muhtemelen sizden hoşlanıyordur. 7 saniyeden fazla size bakıyorsa, bu kesinlikle sizinle olmak istediğini gösterir. Tabi sizden nefret etmiyorsa. 
Erkekseniz ve bir kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ediyorsanız, giydiklerinden bunu anlamanız mümkün. Sizinle buluşmaya geldiğinde kusursuz bir görünüm mü sergiliyor? Bu, baştan aşağı özen gösterdiğine işaret ediyor. Bir kadın da bu zahmete ancak hoşlandığı bir erkek için girecektir. Eğer sizden hoşlanıyorsa, kusursuz bir görünüm çizeceğinden emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder