15 Eylül 2013 Pazar

Kadınları Anlamak Neden Zor?

  Hiç yorum yok
İnsanoğlunun varlığından beri, cevabı bulunamayan sorulardan biridir kadını anlamak. Bir kadın, bir erkek için bilinmezlerle doludur. Erkeğe göre kadın, erkeğin bir üst modelidir. Çünkü erkek basittir, ne söylemek isterse direkt söyler. Kadınlarda olduğu gibi dolaylamalar, imalar yoktur. Bir erkek diğer bir erkekle beni kıskanıyor diye kavga etmez, ne giydiğine bakmaz. Oysa kadın öyle midir?

Bir kadın için sokağa çıktığında ya da bir davet gittiğinde kimin ne giydiği çok önemlidir. Bir kadınla bir kadın kıskançlık nedeniyle sıkça kavga edebilir. Bu da kadının aslında ne kadar karmaşık bir varlık olduğunu gösteriyor. Bir kadın bir erkeğin onu anlamadığını düşünür hep, oysa erkek kadın gibi ince düşünmediğinden, kadını anlamakta da çok zorlanır.
Her hücresinde farklı kodlar olan ve yeryüzünün en bilinmez bilmecesi olarak bilinen kadın, aslında duruşu ile, güzelliği ile muhteşem bir varlıktır. Bir kadın vücudu, erkek için her zaman muhteşemdir. Kıvrımlar, güzellikler ve çekici bir görünüm bir erkeğin kadını anlamaya çalışma yolunda en önemli şeylerden biridir. Tabi kadınları anlamak bir erkek için her zaman anlaşılmaz olacaktır…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder