5 Ekim 2013 Cumartesi

Cesur Hemşire Dizisi

  Hiç yorum yok

Cesur Hemsire Oyuncu Kadrosu
Cesur Hemsire Dizinin Konusu Ne?
Cesur Hemsire Ne Gün Saat Kaçta Hangi Kanalda?
ATV ekranlarinda yayinlanacak kalan Cesur Hemsire dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük begeni topladi . Birbirinden mühim oyuncularin yer aldigi kadro iddiali bir biçimde hazirlaniyor . Bu yazimizda Cesur Hemsire dizisi oyunculari gerçekte kim kimdir , hangi karakter kimi canlandiriyor bu konular ile ilgili veri sahibi olabilirsiniz .


‘Ayrilsak da Beraberiz’ ve ‘Yahsi Cazibe’ buna benzer ekran ömrü uzun süren dizilerde basrol oynayan Hakan Yilmaz , yeni rolüyle hayranlarini sasirtacak .


Son olarak reyting canavarina yenilen ‘Ali Ayse’yi Seviyor’da oynayan Yilmaz , yeni dizisi ‘Cesur Hemsire’de adam hemsire olarak izleyici karsisina çikacak . ATV’de ekrana gelmesi planlanan diziyi ise NTC Yapim üstleniyor . Yöneten koltugunda Gürcan Mete Sener’in oturacagi dizi kasim ayinin ortasinda ekrana gelecek .


Sit – com olacak dizinin dekor çalismasi devami ederken yapim sirketinin Ayça Varlier , Sebnem Bozoklu ve Tulug Çizgen buna benzer isimlerle görüsme asamasinda oldugu ögrenildi . Hakan Yilmaz’in kayinpederini Settar Tanriögen’in oynamasini isteyen yapim sirketinin , oyuncunun çok yüksek ücret istemesi sebebiyle bu kararindan vazgeçtigi bildirildi . Yillardir hekim olmak istemesine ragmen bu hedefine erisemeyen Hakan Yilmaz , yurtdisinda hemsirelik bölümünü bitirdikten bir bir sonra Istanbul’a geliyor . Dizi , hemsire olarak çalistigi hastanede esinin de hekim olmasiyla arasinda geçen komik diyaloglarla güldürecek .

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder