4 Ekim 2013 Cuma

Küçük Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

  Hiç yorum yok

Bir evin en önemli alanlarinin basinda kuskusuz salon gelmektedir. Tüm ailenin hep beraber vakit geçirdigi, ortak bir yasam alani olan salon, ayni zamanda sizin tarzinizi ve zevkinizi yansitan evin en önemli alanlarindan biridir. Salonunuz genisse, birçok farkli dekorasyon seçeneginden yararlanabilirsiniz. Küçük oldugunda da yine bol seçenek mevcut, ancak bu durumda salonunuzu daha kullanisli bir hale getirmek için alternatif dekorasyonlari tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Birden fazla islevi olan koltuklar, duvar üniteleri, puflar ve yemek masalari sayesinde, evdeki daginikligi ortadan kaldirabilir ve küçük mekanlarda daha ferah görünümler elde edebilirsiniz. TRWikipedia


Küçük bir salonunuz varsa, köseli koltuk takimlari sizin için dogru bir seçim olacaktir. Son yillarda modern ev dekorasyonlarinda en çok tercih edilen koltuk modellerinin basinda gelen köseli koltuk takimlari, küçük salonlarda yerden tasarruf etmek isteyenler için çok dogru bir seçim.


Küçük bir salonunuz varsa, duvar, mobilya ve aksesuar seçimlerinizde koyu ve iç karartan renkler yerine, ferah, mekani daha genis ve daha aydinlik gösterecek model ve renkleri tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder