3 Ekim 2013 Perşembe

Akrep Burcu Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

  Hiç yorum yok

En kiskanç burç hangisi diye sorsaniz, cevabimiz kesinlikle akrep burcu erkekleri olacak. Sevdiklerini deli gibi kiskanan akrep burcu erkeginin hele bir de asik oldugu kadinsaniz, sizi adeta bir kafesin içine kapatabilir. Bu kiskanç halleri ilk zamanlar hosunuza gitse de, eger akrep burcu erkegi ile birlikteyseniz, bu durum zamanla caninizi sikabilir ve iliskinizi zora sokabilir. Ancak her seye ragmen, akrep burcu erkegi en çekici burca mensup erkeklerdir. TRWikipedia

Sarisin, kumral, esmer ya da hangi fiziksel özellige sahip olursa olsun, bu erkeklerin delici bakislari sizi ilk bakista asik edebilir. Bu nedenle akrep burcu erkekleri genellikle çapkinliklari ile bilinirler.  Akrep burcu erkeklerinin genellikle renkli gözlü olduklari gözlemlenmistir. Cinsellige en düskün burç olarak da bilinen akrep burcu, özellikle erkeklerinde cinsellik ve ask hayatinin merkezindedir.

Akrep burcu erkegi birine kolay kolay güvenmez. Ancak onun güvenini kazanmayi basardiysaniz, bunun sonsuza kadar gidecegini bilmelisiniz. Akrep burcu erkegi, bu hayatta bir kez gerçek askin olduguna inanir. Bu da, bir kez sevdiginde sonuna kadar gidebileceginin en önemli kanitidir. Akrep burcu erkegi ile birlikteyseniz, sonraki iliskilerde ayni tadi bulamayabilirsiniz.

Akrep Burcu Erkeginin Özellikleri Nelerdir? yazisinda telif haklarina ve yasalara aykiri bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletisime geçiniz.

View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder