4 Ekim 2013 Cuma

Medcezir Dizisi Yaman ve Mira

  Hiç yorum yok

Geçtigimiz haftalarda Star TV ekranlarinda yayinlanmaya baslayan Medcezir dizisi, henüz bir kaç bölüm yayinlanmis olmasina ragmen büyük bir hayran kitlesine kavustu. Adina birçok sosyal medya sitelerinde fan sayfasi açilan bu dizide, Çagatay Ulusoy ve Serenay Sarikaya’nin canlandirdigi Yaman ve Mira aski dikkat çekiyor. TRWikipedia



Her ne kadar farkli sosyal çevrelerde yetismis olsalar da, bu ikilinin birbirine bakislari, konusmalari henüz ask baslamamis olsa bile fark ediliyor. Iki oyuncunun bu konudaki performansini da takdir etmekte fayda var. Peki, Yaman ve Mira aski ne olacak? Ikili bir araya gelecek mi?


Bu sorularin cevaplarini henüz bilemesek de, ilerleyen bölümlerde ikilinin arasinda bir ask dogacagi asikar. Henüz yayinlanan 3 bölümde de bunun belirtileri verildi zaten.  Amerika’nin bir dönem firtina gibi esen The O.C dizisinin Türkçe uyarlamasi olan Medcezir dizisi, eger orijinali ile uyumlu devam ederse, bu ikiliyi büyük bir ask bekliyor.  Bu aksam yayinlanacak olan yeni bölümde ise neler olacak merak konusu… Fragmandan anladigimiza göre yine heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyor.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder