4 Ekim 2013 Cuma

Hakan Hepcan Makina Kafa

  Hiç yorum yok

Çektigi 6 saniyelik videolar sayesinde Vine’da bir anda fenomen haline gelen Hakan Hepcan, sempatik tavirlari, esprileri ve “cocumuyo” kelimesi ile meshur oldu. Kisa sürede tüm Türkiye’nin tanidigi bir isim haline gelen Hakan Hepcan, kimi zaman yaptigi taktiklerle, kimi zaman da hayatin içinden sundugu 6 saniyelik skeçlerle gönlümüzü fethetti.TRWikipedia



Vine’dan haberi olmayanlarin bile Youtube’da sürekli karsisina çikan bu videolar, Türkiye’de birçok kisinin Vine’a üye olmasini sagladi. Bir Twitter ile ortak çalisma olan Vine, kisa sürede popüler bir uygulama haline geldi. Izleyenleri güldüren, komik dakikalar geçirten Hakan Hepcan, sempatik tavirlari ile sevilen biri isim haline geldi diyorduk ki, kendisini Okan Bayülgen’le çektigi Vine videosunda gördük.


Makina Kafa, Muhallebi Kafa gibi gece sovlari ile Okan Bayülgen’in programinda karsimiza çikmaya hazirlanan Hakan Hepcan, 5 Ekim gecesi ekranlara gelecek. Televizyondaki performansinin da iyi olacagini tahmin ediyoruz, bakalim yarin aksam ekranlarda bizi neler bekliyor.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder