4 Ekim 2013 Cuma

Sivilcelerden Kurtulmak İçin Doğal Formül

  Hiç yorum yok

Gençlik çaglarinda bas belasi olan sivilceler, tam anlamiyla cildinizi istila eder. Özellikle agir bir sivilce dönemi geçiriyorsaniz, bu sivilcelerden kurtulmak için birçok farkli yöntem ararsiniz. Çesitli dogal formüller sayesinde, cildinize savas açan ve kötü bir görünüm yaratan bu sivilcelerden kurtulmaniz mümkün.TRWikipedia


Genellikle ergenlik çaglarinda aktif olarak görülen sivilceler, yas ilerledikçe izlere dönüsür ve cildinizde kalici bir görünüm yaratabilir. Sivilcelerden dogal bir sekilde kurtulmak istiyorsaniz, çesitli bitkisel yaglari tercih edebilirsiniz. Özellikle kirmizi kantaron yagi, yaralar ve ciltteki izlerle sivilceler için oldukça etkilidir.


Çatlaklar ve selülitlerden kurtulmak istiyorsaniz da yine bu kirmizi kantaron yagini tercih edebilirsiniz. Sivilcelerden kurtulmak için, kulak temizleme pamugunu bitkisel yagin içine batirin ve sonrasinda sivilceli bölgeye kompres yapar gibi uygulayin. Bu islemi düzenli olarak, günde iki kez olmak üzere sabah ve aksam sivilceli ve sorunlu bölgelere uygulayin. Düzenli kullanimda cildinizdeki degisimleri fark edeceksiniz.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder