4 Ekim 2013 Cuma

Yüzdeki Tüylerden Kurtulmanın Yolları Nelerdir?

  Hiç yorum yok

Istenmeyen tüyler, cildinizde sizin için hos olmayan bir görünüme neden olur. Bu tüyler bir de yüzünüzde olursa, sizin için büyük bir çile halini alabilir. Bu durumda, yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmanin formüllerini aramaya baslarsiniz. Birçok farkli kisiden, birçok farkli formül duyabilirsiniz. Ancak dogal yollar arasinda oldukça etkili bir formül var ki, istenmeyen tüylerinizden düzenli kullanimda büyük oranda kurtulmanizi sagliyor. TRWikipedia


Üstelik bu formül, tüylerinizi almanizi ya da çesitli operasyonlara maruz kalmanizi da gerektirmiyor. Her evin mutfaginda bulunabilecek iki malzeme ile istenmeyen tüylerinizden yavas yavas kurtulacaksiniz. Peki, nedir bu malzemeler ve yüzdeki tüylerden kurtulmanin yollari nelerdir?


Cildinizde istenmeyen tüyleriniz varsa, kahve telvesi ve kabartma tozuna ihtiyaciniz olacak. Kahve telvesi, cildinizde peeling etkisi yaratmasi yönüyle bilinir. Banyo sirasinda kahve telvesi ile yapacaginiz peeling, banyo sonrasi cildinizin yumusacik olmasini saglar. Kahve telvesi ayni zamanda kil köklerine de etki eder ve zamanla yavas yavas zayiflamalarini saglar. Kabartma tozu ile karistirarak uygulayacaginiz bu ikiliyi, kremsi bir yapiya getirerek uygulayacaginizdan, karisimi e vitamini yagi ile de hazirlayabilirsiniz.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder