20 Ekim 2013 Pazar

Takma Kirpik Nasıl Takılır?

  Hiç yorum yok

Bir kadinin en etkili yerlerinden biri kesinlikle bugulu bakislaridir. Gözler, kalbin aynasidir sözünden yola çikarak, göz çevresi bakimi ve göz makyaji hem günlük hayatta hem de davetlerde oldukça önemlidir. Etkili bakislara sahip olmak istiyorsaniz, kirpiklerinizin görünümü de oldukça önemli. Kivrik ve dolgun kirpiklere sahip degilseniz üzülmeyin. Takma kirpikler yardimiyla çok daha kivrik, dolgun kirpiklere ve etkili bakislara sahip olmaniz mümkün. TRWikipedia


Her makyaj aksesuarinda oldugu gibi, takma kirpikte de birçok farkli marka bulunmaktadir. Bazi kirpikler daha kaliteli tüylerden elde edilmektedir. Siz de gerçekçi bir kirpik görünümüne sahip olmak istiyorsaniz, takma kirpik markalari arasinda kaliteli oranlari tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.


Dogal görünümü bozmayan, siyah takma kirpikleri tercih ederek bakislarinizi gerçekçi bir hale getirebilirsiniz. Yapistiracaginiz bölgeyi temizlemeniz, kirpigin yapismasi ve kaliciligi açisindan oldukça önemlidir. Sonrasinda takma kirpigin genisligini, kendi kirpiklerinize göre ayarlayin. Dogal kirpik çizginize göre ayarladiginiz takma kirpikleri, daha sonra kirpiklerinize yapistirin. Sonarsinda dilerseniz rimel yardimi ile kirpiklerinize daha parlak bir görünüm kazandirabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder