12 Ekim 2013 Cumartesi

Yağlı Saçlar İçin Maske Önerileri

  Hiç yorum yok

Yagli saçlar, bakim gerektiren saç tiplerinden biridir. Haftalik saç maskesi uygulamasi ve günlük saç kremi uygulamasi ile desteklenmesi gereken yagli saç tipleri, en hassas saç tiplerinin basinda gelmektedir. Genellikle ince telli bir saç yapisina sahip olan yagli saçlar, düzenli olarak kestirilmesi tavsiye edilen saç tiplerinden biridir. Yagli saçlariniz varsa, saç serumu kullanmayi da ihmal etmeyin. TRWikipedia


Saç tellerini yatistirici ve elektriklenmeyi önleyici bir saç kremi ile, yagli saçlarinizin günlük bakimini destekleyebilirsiniz. Ince telli saçlar ve kirilmaya meyilli saçlar için özel olarak hazirlanan içerige sahip saç kremleri ile, yagli saçlarinizin bakimini destekleyebilirsiniz.


Günlük saç bakiminin yani sira, haftalik saç bakimi da oldukça önemlidir. Yagli saçlar için en dogru saç maskelerinden biri saçlari besleyici ve yag dengesini dengeleyici bir maske olacaktir. Protein içeren yumurta, saç maskesinde yer verdiginizde ince telli saçlarinizin güçlenmesini saglayacaktir. Ayni sekilde hakiki zeytinyagi da içerdigi mineraller ile saçlarinizin güçlenmesini ve yag dengesinin dengelenmesini saglar.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder