4 Ekim 2013 Cuma

Zayıflamak İçin En Etkili Besinler Nelerdir?

  Hiç yorum yok

Zayiflamak gibi bir niyetiniz varsa, dogru besinler tüketerek bunu basarabileceginizi unutmayin. Bugüne kadar birçok diyeti denediniz ancak basarili olamadiniz mi? O zaman 3 önemli besin sayesinde hem vücudunuzu temizleyecek hem de yag yakimini hizlandiracaksiniz. Bu besinlerden birisi hepimizin severek tükettigi siyah üzüm. Siyah üzüm genellikle seker hastalarina fazla tüketilmesi tavsiye edilmez. Ancak zayiflama ve tok tutma açisindan oldukça etkili olan siyah üzümü, eger diyetteyseniz mutlaka tüketmelisiniz. TRWikipedia


Bugüne kadar karsilastiginiz birçok ilaçtan ve dogal formüllerden çok daha faydali bir meyve varsa, bu kesinlikle yaban mersinidir. Yaban mersini, güçlü bir antioksidandir ve cildinizin de güzelligi için mucize niteligindedir. Özellikle zayiflama üzerinde de oldukça güçlü bir etkisi bulunan yaban mersinini, düzenli olarak salatalarda ya da meyve olarak tüketebilirsiniz. Yag yakimini hizlandirici etkiye sahiptir.


Bunu okuyan birçok kisinin bilmeyecegini düsündügüm 3.besin ise kinoadir. Tok tutucu ve ayni zamanda zayiflamaya yardimci etkisi bulunan kinoa, salatasi ile taze olarak tüketildiginde oldukça faydalidir. Zayiflama üzerinde mucizevi etkisi bulunan kinoa, en faydali besinlerden de biridir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder