21 Aralık 2013 Cumartesi

Facebook Hesap Kapatma-Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

  Hiç yorum yok

Milyonlari askin bir kullaniciya sahip olan facebook.com sosyal paylasim sitesi üzerinde kullanicilar ilk günkü gibi rahat gezinemez hale geldi. Bilgisayar Hackerleri tarafindan olusturulan virüsler kullanicilarin bilgilerini rahatlikla çalabilmektedir. Sizde bu durumdan rahatsiz veya artik facebook kullanmak istemiyorum diyorsaniz FACEBOOK HESABINIZI TAMAMEN SILEBILIRSINIZ.


Bu islemi gerçeklestirmek için asagidaki adimlari uyguladiginiz taktirde facebook.com üzerindeki kullanici hesabinizi tamamen silebilirsiniz.


Facebook hesap silme islemini tamamladiktan sonra bir daha hesabinizi geri aktif edemeyeceginizi hatirlatarak isleme geçelim;


Öncelikle facebook.com hesabiniza giris yapiyorsunuz. Daha sonra BURAYI tiklayin. Ardindan açilan pencerede;


yukaridaki resimdeki gibi bir ekran görüntüsü çikacaktir karsiniza. Buradaki uyariyi iyice okuduktan sonra Eger facebook hesabinizi silmeye karar vermis iseniz Hesabimi Sil butonunu tikliyoruz ve devam ediyoruz. Bu islemden sonra facebook hesabiniz tamamen silinecektir.



UYARI:


Facebook hesabini silen kisi eger sahibi oldugu baska bir sayfa daha varsa ve bu sayfada kendisinden baska bir yönetici bulunmuyor ise olusturdugu Sayfada silinecektir.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder