21 Aralık 2013 Cumartesi

Selami Altınok kimdir? nereli, kaç yaşında, kariyeri

  Hiç yorum yok

17 Aralik 2013 tarihinde baslatilan yolsuzluk operasyonu ile gözaltina alinan 3 bakanin oglu ve bir çok is adamindan sonra Istanbul Emniyet’inde birçok amirin ve Genel Müdür’ün yerleri degistirildi. Özellikle bunlardan biri de Hüseyin Çapkin’in yerine getirilen Aksaray Valisi Selami Altinok, 1966 yilinda Erzurum’un Narman Ilçesinde dünyaya geldi. Ilkögretimini Erzurum’da tamamlayan Selami Altinok,  1988 yilinda Istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Egitimini tamamlayan Selami bey, ilk görevine 1989 yilinda Erzincan’da Kaymakam adayi olarak göreve basladi. Daha sonra sirasiyla Kayseri Akkisla Ilçesinde Kaymakam Vekilligi, Tokat Almus, Bitlis Güroymak, Van Ercis, Samsun Terme ve Antalya Serik ilçelerinde Kaymakamlik yaptiktan sonra Erzurum Il Özel Idaresi Genel Sekreterligi görevlerinde bulundu. Selami bey bu görevlerinden sonra yüksek lisansini Van 100. Yil Üniversitesinde Yakin Çag Tarihi üzerine yapti.

Son olarak Aksaray Valiligi görevinde olan Selami Altinok, 17 Aralik 2013 tarihindeki yolsuzluk sorusturmasindan sonra Istanbul Emniyet Genel Müdürlügüne atandi.

Selami Altinok evli olup 3 çocuk babasidir.

Resimlerle Selami Altinok’u taniyalim;

Bu Konu Hakkinda Soru Sormak ve Aninda Yorum Yapmak Için Buraya Tiklayin

Selami Altinok kimdir? nereli, kaç yasinda, kariyeri yazisinda telif haklarina ve yasalara aykiri bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletisime geçiniz.

View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder