21 Aralık 2013 Cumartesi

Süleyman Aslan kimdir? nereli, kaç yaşında, hayatı

  Hiç yorum yok

Halk Bankasi Genel Müdürü Süleyman Aslan, 1970 yilinda Çorum Osmancik’da dünyaya geldi. Üniversite egitimini Orta Dogu Teknik Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Uluslararasi Iliskiler Bölümünü okuyarak tamamladi.

Ilk çalisma hayatina 1992 yilinda Ziraat Bankasi A.S. Bankacilik Okulu’nda basladi. Daha sonra yine burada Sermaye Piyasalari Daire Baskanligi Uzmani, Istanbul Menkul Kiymetler Subesi Müdür Yardimcisi ve Bono Tahvil Daire Baskanligi Bölüm Müdürü olarak görev yapti. Kariyerinde hep yükselise çikan Süleyman Aslan daha sonra Ziraat Portföy Yönetimi A.S. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeligi ile T.C. Ziraat Bankasi A.S. Döviz ve Para Piyasalari Daire Baskanligi görevlerinde bulundu.

Ziraat Bankasi görevlerinden ayrilarak Halk Bankasina geçis yapti. Burada önceleri Hazine Yönetimi ve Uluslararasi Bankaciliktan sorumlu Genel Müdür Yardimcisi olarak görev yapti. Ardindan 15.07.2011 tarihinden itibaren Halk Bankasi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapmaya basladi. Ayrica Süleyman Aslan, Halk Hayat ve Emeklilik A.S. Yönetim Kurulu Baskani’dir.

Resimlerle Süleyman Aslan kimdir?

Bu Konu Hakkinda Soru Sormak ve Aninda Yorum Yapmak Için Buraya Tiklayin

Süleyman Aslan kimdir? nereli, kaç yasinda, hayati yazisinda telif haklarina ve yasalara aykiri bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletisime geçiniz.

View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder