8 Ocak 2014 Çarşamba

2014 İnfaz ve Koruma Memuru Alımları ve Başvuru Şartları

  Hiç yorum yok

10 Ocak 2014 ile 17 Ocak 2014 tarihleri arasinda basvurulari baslayacak olan Infaz ve Koruma memuru ögrenci alimlari için bizzat Adlî Yargi Ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Baskanliklarina ya da mahallî Cumhuriyet Bassavciliklarina basvurunuzu yapmaniz gerekmektedir.

Basvuruda Istenen Evraklar;

EK-2 Basvuru Formu,Adlî sicil ve arsiv kaydinin bulunmadigina dair beyan,Ögrenim belgesinin fotokopisi,Merkezî sinav (KPSS) sonuç belgesinin fotokopisi,Son alti ay içinde çekilmis iki adet vesikalik fotograf.

Basvuruda Bulunan Kisilerde Aranan Özellikler;

657 sayili Devlet Memurlari Kanununun 48. Maddesinde belirtilen nitelikleri tasimak,En az lise veya dengi okul mezunu olmak,En az 170 cm boyunda olmak,Boy uzunlugunun santimetre cinsinden son iki rakami ile kilosu arasindaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak.(örnegin; 170 boyunda olan bir adayin en az 53 kg. ve en fazla 83 kg. olmasi gerekmektedir. )Güvenlik sorusturmasi olumlu sonuçlanmak,Merkezi sinavda (KPSS) en az 70 puan almis olmak,Yapilacak sinavin son basvuru tarihi olan 17 Ocak 2014 itibariyle 18 yasini doldurmus, merkezi sinav (KPSS) tarihi itibariyle 30 yasini bitirmemis olmak. (lisans mezunlari için 07 Temmuz 1982 ve sonrasi, ön lisans ve ortaögretim mezunlari için 22 Eylül 1982 ve sonrasi dogumlu olanlar sinava basvurabileceklerdir.

Ek-2 Basvuru Formu için TIKLAYIN

Alimlarin Yapilacagi Yerler ve Sinavin Yapilacagi Yerler için TIKLAYIN

Bu Konu Hakkinda Soru Sormak ve Aninda Yorum Yapmak Için Buraya Tiklayin

2014 Infaz ve Koruma Memuru Alimlari ve Basvuru Sartlari yazisinda telif haklarina ve yasalara aykiri bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletisime geçiniz.

View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder