31 Mayıs 2014 Cumartesi

İHSAN KURŞUNOĞLU ORTAOKULU ULAŞIM BİLGİLERİ - İHSAN KURŞUNOĞLU OKULUNDAN GEÇEN OTOBÜSLER

  Hiç yorum yok

IHSAN KURSUNOGLU ORTAOKULU...

2013 -2014 yili Açik Ögretim Bahar dönemi dönem sonu sinavlari bilindigi üzere 7 - 8 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri yapilacak. 

Ögrenciler AÖF sinavlarina hazirlamanin yani sira en çok sinava girecekleri okullari bulmak için büyük çaba harcamaktadirlar. Sizlere sitemizde AÖF sinavlarinin yapildigi okullarin iletisim ve adres bilgilerini paylasmaya çalisacagiz. sinava gireceginiz okullarin adreslerini sitemizde bulabilirsiniz.Bu yazimizda AÖF sinavinin olacagi ve benimde o okulda girecegim Ihsan Kursunoglu Ortaokulu'nun adres ve telefon bilgilerini paylasacagiz.

Ihsan Kursunoglu Ortaokulu Adresi;
Örnek Mahallesi 38. Cadde Ahmet Yesevi Cad. no:52/1 ATASEHIR


Ulasim : Ihsan Kursunoglu Ortaokuluna ulasim için kullanabileceginiz araçlar; 


Kadiköy´den; 10E, 20E otobüsleri ve Kadiköy-Esatpasa minibüsleri ile okulumuzun alt sokaginda inebilirsiniz.
Üsküdar´dan; 11E Otobüsü ve Üsküdar-Esatpasa minibüsleri ile Libadiye Caddesi´nde Esin Sitesi Duraginda inildikten sonra 1 km yürünülecek.
Ümraniye´den; 14B ve 14ES otobüsleri ile Libadiye Caddesinde Esin Sitesi Duragi´nda inildikten sonra 1 km yürünülecek.

Ihsan Kursunoglu Ortaokulu telefon bilgileri ile de okula ulasabilirsiniz. Ayrintili bir tarif istiyorsaniz telefon ile arayarak ögrenebilirsiniz..
ihsan kursunoglu ortaokulu, ihsan kursunoglu ortaokuluna nasil gidilir, ihsan kursunoglu ortaokulu adres bilgileri, ihsan kursunoglu ortaokulu harita bilgileri, ihsan kursunoglu ortaokuluna nasil gidebilirim, ihsan kursunoglu ortaokulu telefon numarasi, atasehir ihsan kursunoglu ortaokulu iletisim bilgileri, atasehirdeki ihsan kursunoglu ortaokuluna nasil gidilir, ihsan kursunoglu ortaokuluna hangi otobüsler gidiyor, esatpasa mahallesi fatin rüstü zorlu caddesi Kategori: Atasehir ihsan kursunoglu ortaokulu, AÖF sinavi, egitim, Ihsan Kursunoglu Ortaokulu, iletisim, Nasil Gidilir, sinav


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder