31 Mayıs 2014 Cumartesi

HAYKO CEPKİN MADEN OCAĞI DİNLE - HAYKO CEPKİN MADEN OCAĞI ŞARKI SÖZLERİ

  Hiç yorum yok
HAYKO CEPKIN MADEN OCAGI SARKISI...

Rock müziginin basarili isimlerinden Hayko Cepkin kendine has tarzi ve müzigi ile oldukça begenilen ve takip edilen sanatçilar arasinda yerini koruyor. Hayko Cepkin yaptigi her sarki ile dinleyicisinden olumlu sözler alan basarili sanatçi yeni sarkisi ile de oldukça begenilmistir.


Soma daki maden ocagi faciasindan sonra duygularini anlatan bir sarki yapan Hayko Cepkin Maden Ocagi ismini verdigi sarkisi ile en çok dinlenen sarkilar arasinda yerini aldi. Hayko Cepkin Maden Ocagi sarkisinda Kurtalan Ekspres ile beraber çalisarak oldukça basarili bir çalisma ortaya koymuslardir.


Sizlere bu yazimizda Hayko Cepkin Maden Ocagi sarkisinin sözlerini paylasacagiz.


Hayko Cepkin & Kurtalan Ekspres Maden Ocagi Sarki Sözleri


Maden ocaginin dibinde
Hava yok isik yok
Maden ocaginin dibinde
Besin yok karin yok
Maden ocaginin dibinde
Oglun bile yok
Maden ocaginin dibinde
Bir sen varsin, bir de ben


Maden ocaginin dibinde
Ayirdilar seni dünyadan
Aldilar elinden isigini, havani, besinini
Sevdigin kadini, taptigin oglunu aldilar elinden
Ayirdilar seni dünyadan


maden ocagi sarki sözleri, hayko cepkin maden ocagi sarkisi, hayko cepkin soma sarkisi dinle, hayko cepkin soma için yaptigi sarki, hayko cepkin kurtalan ekspresle yaptigi sarki, hayko cepkin sarkilari, hayko cepkin maden sarkisi, hayko cepkin maden sarki sözleri, hayko cepkin, hayko cepkin sarki sözleri,hayko cepkin yeni sarkisinin sözleri, Kategori: hayko cepkin kurtalan ekspres maden ocagi, hayko cepkin maden ocagi, müzik, yeni sarkilar, sarki sözleri


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder