26 Mayıs 2014 Pazartesi

KAÇAK GELİNLER DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - KAÇAK GELİNLER DİZİSİ

  Hiç yorum yok

KAÇAK GELINLER...
Star Tv yepyeni bir dizi ile daha yaza bomba gibi girmeye hazirlaniyor. Yaz aylarinin gelmesi ile birlikte tüm diziler sezon finali yapmaya hazirlanirken kanallar ise tatile giren ve bu sene bitecek olan dizilerin yerine yenilerini izleyicinin begenisine sunmaya devam ediyorlar.

Star Tv yeni dizilerine bir yenisi daha ekleyerek yazin en çok izlenen dizilerin basinda olacaga benziyor. Star Tv Kaçak Gelinler adli yeni dizisi ile Haziran aynda ekranlara gelmesinin haberini verdi. Kaçak Gelinler dizisi Star Tv de baslayacak ve yazin en gözde dizisi olacaga benziyor.

Basrollerini Seray Gürler, Ege Aydan, Selin Sekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloglu, Romina Özipekiçi, Tarik Özenbas gibi isimlerin paylastigi kaçak gelinler dizisi konusu ile de oldukça dikkat çekmektedir. Izmir havalimaninda 3 kaçan gelinin, yani birinin nikahtan birinin dügün salonundan birinin de gelinlik provasindan kaçan 3 gelinin hayatlarini anlatacak olan kaçak gelinler dizisi ile ilgili bilgileri yazimizin devaminda bulabilirsiniz.

Kaçak Gelinler Dizisi Oyunculari Kimler

Senay Gürler
Ege Aydan
Selin Sekerci
Deniz Baysal
Açelya Topaloglu
Furkan Andiç
Firat Altunmese
Firat Albayram
Cihan Yenici
Romina Özipekçi
Tarik Özenbas
Tugçe Kiltaç

Star Tv Kaçak Gelinler Dizi Konusu Nedir

Biri gelinlik provasindan, biri nikah masasindan, biri dügün salonundan kaçan üç kadin; Almilla, Sebnem ve Kainat’in hayatlarinin askina yetismek için gittikleri Izmir Adnan Menderes Havaalani’nda yollari kesisir. Hayati bir anda kesisecek ve kader ortakliklari Istanbul’da da devam edecek, aski kovalayan üç kadinin iç içe geçen hikayeleri, onlari birbirine simsiki baglayacaktir. Istanbul’a adim atar atmaz, hem de hiç farkinda olmadan söhret rüzgarina tutulan kizlarimiz için hayli isiltili baslayan Istanbul macerasi, giderek kabusa dönüsecek ve'Kaçak Gelinler'imiz, Istanbul duvarina toslayacaktir. Üstelik bu Istanbul serüveninde, hayallerindeki 'beyaz atli prens'ler de onlari hep hayal kirikligina ugratir ve olaylar iyice içinden çikilmaz bir hal alir. Istanbul’un zorlu sartlarinda 'yeni bir hayat' için kader birligi eden Kaçak Gelinler’i birbirinden komik ve hüzünlü günler beklemektedir. 'Hayatimin erkegi' arayisinin sonu yok! 'Kaçak Gelinler' zamanla bu gerçekle yüzlesecektir.


kaçak gelinler dizi oyunculari, kaçak gelinler dizisi, kaçak gelinler oyunculari kimler, kaçak gelinler dizi konusu, kaçak gelinler ne zaman basliyor, kaçak gelinler dizisi 1. bölüm izle, kaçak gelinler fragmani izle, kaçak gelinler, kaçak gelin dizi oyunculari, kaçak gelin dizisi konusu, kaçak gelinler hakkinda bilgiler, yeni diziler, yeni çikan diziler hangileri, star tv kaçak gelinler dizisi, kaçak gelinler karakter isimleri, kaçak gelinler dizisinde kim kimdir, kaçak gelinler dizi,

Kategori: dizi, dizi oyunculari, kaçak gelinler dizisi, kaçak gelinler oyunculari, star tv, yaz dizileri, yeni diziler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder