26 Mayıs 2014 Pazartesi

Küçük Ağa 18. Bölüm Ali Öldü mü? Ölecek mi?

  Hiç yorum yok

Kanal D ekranlarinda yayinlanan Küçük Aga dizisinin 17. bölümünde Mehmetcan’in babasi Ali helikopter kazasinda öldü mü? ölecek mi?

Son zamanlarin en çok izlenilen aile dizisi Küçük Aga’da sular durulmuyor. Reklam çekimleri için helikoptere binen Ali, helikopterin havada arizalanmasi sonucu denize düserler. Ilgi izlenilen dizide helikopterin denize düsmesi sonucu  Ali öldü mü? ölecek mi sorulari akillara gelmeye baslandi. Ali diziden ayrilmak için ölecek mi?


Herkes perisan halde Ali’den gelecek bir haberi bekler ve Mehmetcan sürekli babasini sayiklayarak geri gelmesini ister. Sinem bu durumda etraftakileri sakinlestirmeye ne kadar çabalasa da kendisi bir türlü sakin olamaz. Arama kurtarma ekiplerinin çalismalari uzun sürmesi daha çok ümitsizlige kapilmalarina neden olur. Ama ne yazik ki, Ali’nin es galine uygun biri denizden çikariliyor. Mehmet Aga, esi ve Sinem bu es galin Ali’ye ait olup olmadigini ögrenmek için Saglik ocagina gideler ve ne yazik ki Ali’nin sedye üzerinde cansiz bedeni ile karsi karsiya kalirlar. Ali’nin ölüp ölmedigini yeni bölüm yayinlandiktan sonra göreceginiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder