20 Mayıs 2014 Salı

MEDCEZİR EDA (EZGİ SÖZÜER) KİMDİR - EZGİ SÖZÜER KİM BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

  Hiç yorum yok

MEDCEZIR DIZISI EDA KIMDIR...
Ekranlarin sevilen dizisi Medcezir yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta ilgi ile izlenerek birinci olan medcezir dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça begenilen ve dikkat çeken diziler arasinda.
Medcezir dizisi oyunculari arasinda olan ve Eda karakterini canlandiran, Ezgi Sözüer medcezir eda karakteri ve dizideki oyunculugu ile hemen tüm gözleri üzerine toplamayi basarmistir.
Basarili oyuncu Ezgi Sözüer medcezir mira ve yaman'in yakin arkadasi olan ve arkadas grubunda yer alan güzel oyuncu medcezir dizi oyunculari arasinda begenilen isimlerin basinda geliyor. Güzelligi ile izleyenleri kendine hayran birakan basarili oyuncu Ezgi Sözüer hakkinda bilgileri sizler için derledik.


Ezgi Sözüer Kimdir

Medcezir dizisi Eda karakterini canlandiran Ezgi Sözüer 1988 yili Istanbul dogumludur, Güzel oyuncu Ezgi Sözüer Istanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararasi Lojistik mezunudur. Ayni zamanda Istanbul Devlet Konservatuari bale bölümü mezunudur. Medcezir’in Eda’si olan Ezgi Sözüer dizi oyunculari içerisinde ve internet ortaminda merak edilen isimlerdendir,
Güzel ve basarili oyuncu Ezgi Sözüer ilk olarak bir zamanlar Acun Ilicalinin sundugu Var misin Yok musun yarismasi ile ekranlara gelerek kendini tanitmistir. Var misin Yok musun yarismasinda 70.000 TL alarak yarismadan ayrilan Ezgi Sözüer simdi ise Medcezir dizisinde Eda karakterini canlandirmaktadir.
Medcezir Eda Twitter adresi @ezgisozuer
Medcezir Eda Instagram adresi Instagram.com/ezgisozuer seklindedir


ezgi sözüer kimdir, ezgi sözüer kaç yasinda, ezgi sözüer boyu ve kilosu, ezgi sözüer saç rengi, ezgi sözüer biyografi, medcezir dizisi eda, medcezir eda, medcezir eda kim, medcezir eda karakteri kimdir, medcezirdeki eda kim, medcezirdeki eda gerçekte kim, www.songuncel.blogspot.com, medcezir eda resimleri, medceziri sekipin kizi ada, medcezir mira yaman, medcezir izle, medcezire yeni katilan kim, medcezir eda karakteri, medcezir miranin arkadasi eda, medcezir eda foto galeri, medcezirdeki eda kim, medcezire yeni katilan eda ezgi sözüer kim, medcezir eda elbiseleri, medcezir eda kiyafetleribu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aiittir. Kategori: biyografi, dizi haberleri, dizi oyunculari, diziler, ezgi sözüer, kimkimdir, medcezir, medcezir eda kim, medcezir eda kiyafetleri ve resimleri, ünlüler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder