20 Mayıs 2014 Salı

MEDCEZİR SİNAN ENVEROĞLU (BERK ERÇEL) KİMDİR - BERK ERÇEL KİM BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

  Hiç yorum yok

MEDCEZIR DIZISI SİNAN KIMDIR...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
Ekranlarin sevilen dizisi Medcezir yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta ilgi ile izlenerek birinci olan medcezir dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça begenilen ve dikkat çeken diziler arasinda.
Medcezir dizi oyuncularina bu hafta yeni bir isim daha katildi. Medcezir dizisine yeni katilan isim Berk Erçer oldu ve Berk Erçer medcezir dizisinde Sinan Enveroglu karakterini canlandiracak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
Medcezir dizisine yeni katilan Sinan Enveroglu karakteri, Mira'nin annesi Sude'nin kurmus oldugu dergide editör olarak ise baslayan ve Selim ile Ender arasinda kiskançlik krizlerine neden olacak olan medcezir sinan karakteri dizideki oyunculugu ile hemen tüm gözleri üzerine toplamayi basarmistir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
Basarili oyuncu Berk Erçer medcezir dizisinden önce bir çok dizide rol almistir. Son olarak Kurt Seyit ve Sura dizisinde Misa karakteri ile ekranlarda oldu.
Peki medcezir dizisi Sinan karakterini canlandiran Berk Erçer kimdir, kaç yasindadir, boyu kilosu, medcezir dizisi sinan gerçek adi ne, kaç yasinda, kimdir gibi sorularin cevaplarini sizler için derledik.
Berk Erçer Kimdirbu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.

Medcezir dizisinde dergi editörü Sinan Enveroglu karakterini canlandiran Berk Erçer 9 Kasim 1983 yilinda Istanbul da dogmustur. Istanbul Bilgi Üniversitesi Görsel Iletim Tasarim ve Fotograf video bölümü ögrencisi olan Berk Erçer profesyonel fotografçi ve oyuncudur.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
Medcezir dizisine yeni katilan isim olan basarili oyuncu Berk Erçel medcezir dizisinden öncede bir çok basarili dizide rol almistir. Dizilerdeki oyunculugu ve yakisikliligi ile dikkatleri çeken isim olan Berk Erçel dizilerin yani sira reklamlarda ve video kliplerde de oynamistir. Ilk olarak Doktorlar dizisindeki Cerrahi asistani Güney olarak ve son olarak da Kurt Seyit ve Sura dizisinde Misa karakteri ile tanidigimiz oyuncu Bengü Erden'in Unut Beni adli sarkisinin klibinde de oynamistirAyrica Eti Çay Keyfi ve Vivien Parfüm gibi çesitli reklamlarda oynayan basarili oyuncu Berk Erçel oyunculuk adina kendini kanitlamis ve kendinden emin bir adimla oyunculuk yolunda ilerlemeye devam ediyor.


berk erçel kimdir, berk erçel kaç yasinda, berk erçel boyu ve kilosu, berk erçel saç rengi, berk erçel biyografi, medcezir dizisi sinan, medcezir sinan, medcezir sinan kim, medcezir sinan karakteri kimdir, medcezirdeki sinan kim, medcezirdeki sinan gerçekte kim, www.songuncel.blogspot.com, medcezir sinan resimleri, medceziri sekipin kizi ada, medcezir mira yaman, medcezir izle, medcezire yeni katilan kim, medcezir derginin editörü kim, medcezir miranin annesinin dergisinde çalisan editör kim, medcezir sinan resimleri, medcezirdeki sinan kim, medcezire yeni katilan sinan kim,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.Kategori: berk erçel, biyografi, dizi haberleri, dizi oyunculari, diziler, kimkimdir, medcezir, medcezir sinan kim, ünlüler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder