6 Haziran 2014 Cuma

AĞLATAN DANS DİZİSİ NİHAL (YAPRAK DURMAZ) KİMDİR - YAPRAK DURMAZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

  Hiç yorum yok
AGLATAN DANS DIZISI NIHAL KARAKTERI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sitemizin biyografi bölümünde dizi oyuncularini ve ünlü isimleri tanitmaya devam ediyoruz. Özellikle dizilerin çogalmasi ile birlikte ekranlarda dizilerde sürekli takip ettigimiz oyunculari merak etmisizdir. 
Biyografi bölümümüzde merak edilen oyuncular sanatçilar gibi merak edip bilgilerini ögrenmek istediginiz isimlerin tüm bilgilerine ulasabilirsiniz. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazimizda güzel oyuncu Yaprak Durmaz hakkinda bilgiler verecegiz

Show Tv'nin yeni ''Aglatan Dans'' dizisinde rol alan güzel oyuncu Yaprak Durmaz dizide Nihal karakterini canlandirmaktadir. Aglatan Dans dizisi Çerkez iki asigin hikayesini anlatacak. Basrollerinde Öykü Çelik ve Kivanç Kasabali yer almaktadir. Aglatan Dans dizisi 1. bölüm yayinlanmasi ile birlikte güzel basarili oyuncu Yaprak Durmaz dikkatleri çekmis ve izleyenleri büyülemistir. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Peki Aglatan Dans dizisinde Nihal karakterini canlandiran Yaprak Durmaz kimdir, kaç yasindadir, boyu kilosu hangi dizilerde oynamistir gibi merak edilen sorularin cevaplari yazimizin devamindadir.

AGLATAN DANS DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>



Yaprak Durmaz Kimdir

Aglatan Dans dizisinde Nihal karakterini canlandiran Yaprak Durmaz 14 Agustos 1988 yilinda Istanbul da dogmus basarili bir dizi oyuncusudur.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Oyuncu Yaprak Durmaz Istanbul Aydin Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarimi bölümü mezunudur. Oyunculugunu gelistirmek isteyen Yaprak Durmaz Kadiköy Halk Egitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatro egitimi almistir. Oyunculuguna ilk adimini tiyatro oyunlari ile atan Yaprak Durmaz ilk olarak Mem u Zin oyununda oynamis ve Zin karakterini canlandirmistir.


Daha sonra tiyatronun dizisi olan Siya Mem u Zin dizisinde oynamistir. Arkasindan dizi oyunculuguna adim atarak Samanyolu TV'de yayinlanan dizi Iki Dünya Arasinda'da Esma karakterini canlandirmistir. Basarili oyuncu Yaprak Durmaz simdilerde Aglatan Dans dizisinde Nihal karakterini canlandirmaktadir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yaprak Durmaz'in Boyu   :1,68
Yaprak Durmaz'in Kilosu : 51


Yaprak Durmaz Oynadigi diziler 


Siya Mem u Zin - Zin
Iki Dünya Arasinda - Esma
Aglatan dans - Nihal


aglatan dans nihal, aglatan dans nihal kimdir, aglatan dans nihal resimleri, aglatan dans nihal karakterini kim oynuyor, aglatan dans nihal karakterinin gerçek adi, aglatan dans nihal resimleri, aglatan dans nihal foto galeri, aglatan dans nihal hakkinda bilgi, aglatan dans nihal biyografi, aglatan dans nihal gerçekte kim, aglatan dans dizisi nihal kim, yaprak durmaz kimdir, yaprak durmaz kaç yasinda, yaprak durmaz hayati, yaprak durmaz biyografi, yaprak durmaz sevgilisi kim, yaprak durmaz dizileri, yaprak durmaz boyu kilosu yasi, yaprak durmaz wikipedi, yaprak durmaz resimleri, yaprak durmaz foto galeri,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: aglatan dans, aglatan dans nihal, biyografi, dizi oyunculari, foto galeri, yaprak durmaz, yaprak durmaz biyografi, yaprak durmaz resimleri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder