6 Haziran 2014 Cuma

AĞLATAN DANS DİZİSİ HÜLYA (PERVİN BAĞDAT) KİMDİR - PERVİN BAĞDAT KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

  Hiç yorum yok
AGLATAN DANS DIZISI HÜLYA KARAKTERI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sitemizin biyografi bölümünde dizi oyuncularini ve ünlü isimleri tanitmaya devam ediyoruz. Özellikle dizilerin çogalmasi ile birlikte ekranlarda dizilerde sürekli takip ettigimiz oyunculari merak etmisizdir. 
Biyografi bölümümüzde merak edilen oyuncular sanatçilar gibi merak edip bilgilerini ögrenmek istediginiz isimlerin tüm bilgilerine ulasabilirsiniz. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazimizda güzel oyuncu Pervin Bagdat hakkinda bilgiler verecegiz

Show Tv'nin yeni ''Aglatan Dans'' dizisinde rol alan güzel oyuncu Pervin Bagdat dizide Hülya karakterini canlandirmaktadir. Aglatan Dans dizisi Çerkez iki asigin hikayesini anlatacak. Basrollerinde Öykü Çelik ve Kivanç Kasabali yer almaktadir. Aglatan Dans dizisi 1. bölüm yayinlanmasi ile birlikte güzel basarili oyuncu Pervin Bagdat dikkatleri çekmis ve izleyenleri büyülemistir. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Peki Aglatan Dans dizisinde Hülya karakterini canlandiran Pervin Bagdat kimdir, kaç yasindadir, boyu kilosu hangi dizilerde oynamistir gibi merak edilen sorularin cevaplari yazimizin devamindadir.

AGLATAN DANS DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>


Pervin Bagdat Kimdir

Aglatan Dans dizisinde Hülya karakterini canlandiran Pervin Bagdat 12 Eylül 1981 yilinda Istanbul da dogmustur. Basarili ve güzel oyuncu Pervin Bagdat dogdugu il olan Istanbul da yasam sürmeye devam ediyor. 

Pervin Bagdat Bilkent Üniversitesi sahne ve gösteri sanatlari tiyatro oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra seyirci karsisina ilk olarak Bizim Evin Halleri dizisinde rol alarak çikmistir. 

Kendisi bu dizide sizlerinde bildigi gibi Kamuran karakterini canlandirmisti. Pervin Bagdat simdilerde ise Aglatan Dans dizisinde Hülya karakteri ile rol almaktadir. Pervin Bagdat resimlerini yazimizin devaminda bulabilirsiniz.


Pervin Bagdat Resimleri




aglatan dans hülya, aglatan dans hülya kimdir, aglatan dans hülya resimleri, aglatan dans hülya karakterini kim oynuyor, aglatan dans hülya karakterinin gerçek adi, aglatan dans hülya resimleri, aglatan dans hülya foto galeri, aglatan dans hülya hakkinda bilgi, aglatan dans hülya biyografi, aglatan dans hülya gerçekte kim, aglatan dans dizisi hülya kim, pervin bagdat kimdir, pervin bagdat kaç yasinda, pervin bagdat hayati, pervin bagdat biyografi, pervin bagdat sevgilisi kim, pervin bagdat dizileri, pervin bagdat boyu kilosu yasi, pervin bagdat wikipedi, pervin bagdat resimleri, pervin bagdat foto galeri,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: aglatan dans, aglatan dans dizisi, biyografi, dizi oyunculari, foto galeri, pervin bagdat, pervin bagdat biyografi, pervin bagdat resimleri


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder