6 Haziran 2014 Cuma

AĞLATAN DANS DİZİSİ SİNEMİS (BURCU SÜLÜN) KİMDİR - BURCU SÜLÜN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

  Hiç yorum yok
AGLATAN DANS DIZISI SINEMIS KARAKTERI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sitemizin biyografi bölümünde dizi oyuncularini ve ünlü isimleri tanitmaya devam ediyoruz. Özellikle dizilerin çogalmasi ile birlikte ekranlarda dizilerde sürekli takip ettigimiz oyunculari merak etmisizdir. 
Biyografi bölümümüzde merak edilen oyuncular sanatçilar gibi merak edip bilgilerini ögrenmek istediginiz isimlerin tüm bilgilerine ulasabilirsiniz. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazimizda güzel oyuncu Burcu Sülün hakkinda bilgiler verecegiz

Show Tv'nin yeni ''Aglatan Dans'' dizisinde rol alan güzel oyuncu Burcu Sülün dizide Sinemis karakterini canlandirmaktadir. Aglatan Dans dizisi Çerkez iki asigin hikayesini anlatacak. Basrollerinde Öykü Çelik ve Kivanç Kasabali yer almaktadir. Aglatan Dans dizisi 1. bölüm yayinlanmasi ile birlikte basarili oyuncu Burcu Sülün dikkatleri çekmis ve izleyenleri büyülemistir. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Peki Aglatan Dans dizisinde Sinemis karakterini canlandiran Burcu Sülün kimdir, kaç yasindadir, boyu kilosu hangi dizilerde oynamistir gibi merak edilen sorularin cevaplari yazimizin devamindadir.

AGLATAN DANS DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>

Burcu Sülün Kimdir

Aglatan Dans dizisinde Sinemis karakterini canlandiran Burcu Sülün 12 Ocak 1983 yilinda Istanbul da dogmustur. Yildiz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Fotografçilik mezunu olan güzel oyuncu bir çok dizi ve filmlerde oynamistir. oyunculuk kariyerine 1995 yilinda yayinlanan çiçek taksi dizisi ile baslayan basarili oyuncu Burcu Sülün sonrasinda bir çok dizilerde oynamistir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tümay Özokur Film Reklam ajansina bagli olarak çalisan güzel oyuncu Burcu Sülün'ün boyu 1,71 ve kilosu ise 49 dur. Sahne Sanatlari özel egitimi, dublaj egitimi, oyunculuk ve diksiyon egitimi de alan Burcu Sülün yüzme, el mankenligi, foto modellik, oryantal ve dublajda yaptigi ve ugrastigi islerdendir.

Burcu Sülün Yasi Kaç    : 31
Burcu Sülün Boyu Kaç   : 1,71
Burcu Sülün Kilosu Kaç : 49
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Burcu Sülün Rol Aldigi Dizi ve Filmler

Recep Ivedik
Hz. Mevlana
Asiye ile Nazim
Feraye
Nazim Hikmet Belgeseli.
Çiçek Taksi
Çekirdek Aile,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Çocuklar Duymasin,
Eyvah Eski Kocam,
Hayat Bilgisi,
Aga Kizi,
Emret Komutanim,
Arka Sokaklar,
Aktas Diye Bekledigim,
Zoraki Koca
Gölgedekilerdir


Burcu Sülün Resimleribu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.






aglatan dans sinemis, aglatan dans sinemis kimdir, aglatan dans sinemis resimleri, aglatan dans sinemis karakterini kim oynuyor, aglatan dans sinemis karakterinin gerçek adi, aglatan dans sinemis resimleri, aglatan dans sinemis foto galeri, aglatan dans sinemis hakkinda bilgi, aglatan dans sinemis biyografi, aglatan dans sinemis gerçekte kim, aglatan dans dizisi sinemis kim, burcu sülün kimdir, burcu sülün kaç yasinda, burcu sülün hayati, burcu sülün biyografi, burcu sülün sevgilisi kim, burcu sülün dizileri, burcu sülün boyu kilosu yasi, burcu sülün wikipedi, burcu sülün resimleri, burcu sülün foto galeri,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: aglatan dans, aglatan dans sinemis, biyografi, burcu sülün, burcu sülün biyografi, burcu sülün resimleri, dizi oyunculari, foto galeri


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder