6 Haziran 2014 Cuma

AKILLI TELEFONLARA FORMAT-RESET NASIL ATILIR - ANDROİD TELEFONLARA NASIL RESET ATILIR

  Hiç yorum yok
ANDROID TELEFONLARA RESET-FORMAT ATMA...Günümüzde her geçen gün artan ve yayginlasan dokunmatik telefonlar yani akilli telefonlar hemen hemen herkeste bulunur hale gelmis durumdadir. Sayisi bu kadar arttikça ve yayginlasan Android isletim sistemli akilli telefonlar için her gün yeni bir uygulama ve program çikmaktadir. Hayatimizi kolaylastirmaya yönelik olan bu uygulamalar ve programlar her ne kadar isimize yarasa da telefonumuz açisindan öyle degildir.
Android isletim sistemli akilli telefonlara indirdigimiz, kurdugumuz her uygulama ve programlar telefonu isleyis ve hiz açisindan etkilemektedir. Hatta bazen indirdigimiz uygulamalar virüslü bile olabiliyor ve telefona zarar verip açilmaz hale de getirebiliyor.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Eger sizde telefonunuza bulasan virüsü silmek yada indirdiginiz programlar nedeni ile telefonunuz yavaslamissa yada telefonunuzda komple bir temizlik yapmak istiyorsaniz, yazimizin devaminda android isletim sistemli akilli telefonlara reset atma telefona format atma gibi konular hakkinda bilgiler bulabilirsiniz.Samsung Marka Android Isletim Sistemli Telefonlarda Reset-Format Atmak Nasilbu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.Android Telefonlara Reset-Format Nasil AtilirÖncelikle anlatacagimiz bu yöntemleri denemeden önce telefonunuzdaki tüm bilgileri yedeklemenizi hatirlatmak isteriz. Telefonunuzun içerisinde bulunan bilgilerin silinecegi için yedekleme isini kesin yapmaniz gerekir. Anlatacagimiz bu yöntemler cihazdan cihaza degisecegi için kesin garanti vermemekle birlikte paylastigimiz bilgilerin alinti oldugunu unutmayiniz...

ÖNCELIKLE


Android isletim sistemli telefonlarda bilgisayar gibi kullanima bagli olarak duraksama olusabilir yada sisteminiz düzgün çalismayabilir. Samsung Galaxy android isletim sistemli cihazlarinizi iste bu makalemizi okuyarak ilk günkü haline getirebilir kisacasi format atabilirsiniz.


Bu format atma islemi telefonunuzda kayitli rehber mesaj fotograf vs. dökümanlarinizi silecektir. Format atmadan önce kesinlikle yedekleme islemi yapmalisiniz. Telefonunuzu bilgisayara baglayarak tüm dosyalari bilgisayariniza alabilirsiniz. Telefon rehberinide sim kartiniza tasiyarak rehber yedegini bile böyle alabilirsiniz. Samsung Galaxy Android isletim sistemli telefonunuza format atmak için 2 yöntem mevcuttur.


Menü > Ayarlar > Gizlilik > Fabrika ayarlarini Sifirla bölümünden telefonunuzu birinci günkü haline getirebilirsiniz. Telefonunuzun arama bölümüne gelip *2767*3855# tuslayarak arama yaptiginizda cep telefonunuza format atabilirsiniz.


1 degisik yöntem ise telefonunuzda fazla model test etmesi yaptiniz bunun sonucunda telefonunuz sizden mail sifre istiyor. Internet olmadigi için giris yapamadiniz yahut mail ve de sifrenizi unuttunuz. Bu sebeple zaman ne yapiyoruz telefonunuzu kapali konumuna getirip ortadaki tusa basip daha sonra açma / kapama ( power ) dügmesine basiyoruz ayni zamanda ses açma tusuna basiyoruz. Telefon açilana dek basili tutun tuslari. Telefonunuz açildiginda karsiniza çikan ekranda wipe data/ seçeneginden /factory reset seçilir ve reboot now ile birlikte format atarak telefonunuzu yeniden baslatabilirsiniz.
Samsung Galaxy Android isletim sistemli telefonunuzu bahsettigim 3 yöntemle reset-format atabilir ilk günkü haline getirebilirsiniz.


cep telefonlarini format nasil atilir, android telefonlara format atma, android telefonlara reset atma, cep telefonlarina nasil reset atilir, cep telefonlarina reset atma, akilli telefonlara reset format atmak nasil, akilli telefonlara nasil reset format atilir, samsung telefonlara nasil reset atilir, HTC telefonlara nasil reset atilir, LG telefonlara nasil format ve reset atilir, IPhone telefonlara reset frmat nasil atilir, akilli dokunmatik telefonlara nasil format ve reset atilir, akilli telefonlara reset atma resimli anlatim, akilli telefonlara format atma resimli anlatim, samsung S4 reset atma, samsung S3 format atma nasil,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Kategori: akilli telefonlar, android, android isletim sistemi, güncel, HTC, LG, S3, samsung galaxy S4, teknoloji, teknoloji haberleri


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder