6 Haziran 2014 Cuma

DİĞER YARIM TARIK (YAMAÇ TELLİ) KİMDİR - YAMAÇ TELLİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU

  Hiç yorum yok
DIGER YARIM DIZISI TARIK...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Basarili dizilere imza atan ATV yepyeni bir dizi ile daha basarisini sürdürüyor. ATV ekranlarinin yeni dizisi olan Diger Yarim dizisi yapimini NTC Medya yapim üstleniyor. Atv'nin yeni dizisi olan Diger Yarim dizisi aile ve mahalle yasami üzerine kurulmus konular ile izleyenlerin karsisinda olacak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diger yarim dizisinin basrollerinde ise Ipek Tuzcuoglu, Orhan Kiliç, Gonca Sariyildiz, Nevra Serezli ve Sait Genay gibi basarili isimler yer aliyor. ATV Diger Yarim dizisi konusu ise yillar önce ikiz kiz çocuklari olan ve bosanan çiftlerin yillar sonraki kavusma ve birbirlerinden habersiz olan ikiz kizlarin bilmeden tanismalarinin gelismesini konu alacak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv'nin Diger Yarim dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazimizda Diger Yarim dizisi oyunculari arasinda olan ve Tarik karakterini canlandiran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Yamaç Telli hakkinda bilgiler verecegiz. Yamaç Telli kimdir, kaç yasinda, nereli, boyu kaç kilosu kaç, diger yarim tarik kimdir gibi sorularin cevaplarini yazimizin devaminda bulabilirsiniz.
Ilerleyen günlerde ise Diger Yarim dizisi tüm oyuncularinin biyografilerini buradan ulasabilirsiniz.

DIGER YARIM DIZI OYUNCULARI KIMLER TIKLAYINIZ>>>


Diger Yarim Tarik Kimdir


Yamaç Telli Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diger Yarim dizisinde Tarik karakterini canlandiran Yamaç Telli, 9 Subat 1988 yilinda Istanbul'da dünyaya geldi. Dizi oyunculugu ve müzik ile ugrasan yakisikli oyuncu, müzik hayatina 4 yasinda piyano çalarak basladi. 2001 yilinda Moldova' nin Baskenti Kisinev' de yapilan uluslararasi gençlik festivalinde Piyano dalinda 2. lik kazandi. 2007 yilinda ayni yarismaya 'jüri üyesi' olarak davet edildi.
2003 yilinda sonradan 51 PromiL olarak lise grubunda Gitar ve vokal olarak yer aldi. 2004 yilinda 51 PromiL' den ayrilip 'Mars' adli grubu kurdu. www.songuncel.blogspot.com 2006 yilina kadar Mars ile konser ve beste çalismalarini devam ettirdi. 2006 yilinda Mars ile yollarini ayirip tekrar 51 PromiL ile çalismaya basladi ve ayni yil 'Sony Ericsson UniStar' yarismasinda 51 PromiL, finalde yarisacak 15 grubun arasinda olmaya hak kazandi.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2006 yilinda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvari Opera bölümünde egitim görmeye basladi. 2011 yilinda yine 51 PromiL ile 'Fanta Stage' Müzik yarismasinda 10 finalist arasinda yer aldi. Bu süre içerisinde Ankara, Istanbul, Eskisehir, Konya, Tekirdag, Isparta' da pek çok konser verdi.


Yamaç Telli Rol Aldigi Dizi ve Filmler Neler
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- 2014 Diger Yarim (Tarik)
- 2013 Bir Ask Hikayesi (Tolga)
- 2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Savas)




 

diger yarim dizi oyunculari, diger yarim ikiz kiz kim, diger yarim tarik kim, diger yarim tarik gerçekte kim, diger yarim dizi oyunculari kimler, diger yarim kim kimdir, diger yarim kapali kiz kim, diger yarim dizisi tarik kim, diger yarim dizisi, diger yarim dizisi karakter isimleri, diger yarim tarik fotograflari, diger yarim tarik ismi ne, diger yarim dizisindeki tarik ismi, yamaç telli kimdir, yamaç telli biyografi, yamaç telli resimleri, yamaç telli kaç yasinda, yamaç telli foto galeri, yamaç telli nereli, yamaç telli boyu kaç kilosu kaç, yamaç tellinin müzik grubunun adi ne Kategori: biyografi, dizi oyunculari, diziler, diger yarim, diger yarim tarik, foto galeri, kimkimdir, yamaç telli, yamaç telli resimleri, ünlüler


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder