6 Haziran 2014 Cuma

AĞLATAN DANS DİZİSİ ZOLOY (KIVANÇ KASABALI) KİMDİR - KIVANÇ KASABALI KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

  Hiç yorum yok
AGLATAN DANS DIZISI ZOLOY KARAKTERI...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sitemizin biyografi bölümünde dizi oyuncularini ve ünlü isimleri tanitmaya devam ediyoruz. Özellikle dizilerin çogalmasi ile birlikte ekranlarda dizilerde sürekli takip ettigimiz oyunculari merak etmisizdir. 
Biyografi bölümümüzde merak edilen oyuncular sanatçilar gibi merak edip bilgilerini ögrenmek istediginiz isimlerin tüm bilgilerine ulasabilirsiniz. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazimizda yakisikli oyuncu Kivanç Kasabali hakkinda bilgiler verecegiz

Show Tv'nin yeni ''Aglatan Dans'' dizisinde rol alan yakisikli oyuncu Kivanç Kasabali dizide Zoloy karakterini canlandirmaktadir. Aglatan Dans dizisi Çerkez iki asigin hikayesini anlatacak. Basrollerinde Öykü Çelik ve Kivanç Kasabali yer almaktadir. Aglatan Dans dizisi 1. bölüm yayinlanmasi ile birlikte basarili oyuncu Kivanç Kasabali dikkatleri çekmis ve izleyenleri büyülemistir. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Peki Aglatan Dans dizisinde Zoloy karakterini canlandiran Kivanç Kasabali kimdir, kaç yasindadir, boyu kilosu hangi dizilerde oynamistir gibi merak edilen sorularin cevaplari yazimizin devamindadir.

AGLATAN DANS DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>


Kivanç Kasabali Kimdir

Aglatan Dans dizisinde Zoloy karakterini canlandiran Kivanç Kasabali, 24 Subat 1975 yilinda Istanbul’da dogdu. Dizilerden tanidigimiz yakisikli oyuncu Kivanç Kasabali 10 yildir modellik yapiyor. Oyunculuk üzerine egitim alan ve ilk dizisi ve oyunculuk kariyerine basladigi dizisi Ayrilsakta Beraberiz dizisidir.


Fakat basarili oyuncu Kivanç Kasabali'yi hepimiz Kanal D’de yayinlanan Yaprak Dökümü dizisindeki Cem karakteri ile tanimaktayiz. Yaprak Dökümü dizisi ile büyük basari yakalayan Kivanç Kasabali daha sonra Küçük Kadinlar dizisinde rol almistir. 2005 yilinda Kivanç Kasabali, kendisi gibi model ve oyuncu olan Sedef Avci ile evlenmistir. Son olarak 2013 yilinda baslayan Merhamet dizisinde Sinan karakterini canlandiran Kivanç Kasabali simdilerde Aglatan Dans dizisinde Zoloy karakteri ile izleyici karsisindadir.


Kivanç Kasabali'nin Boyu : 1,85
KIvan Kasabali'nin Kilosu :  82


Kivanç Kasabali Rol Aldigi Diziler


2014 Aglatan Dans - Zoloy
2013 Merhamet - Sinan
2010 Samanyolu - Ali
2010 Küçük Kadinlar - Ozan
2006 Yaprak Dökümü - Cem
2005 Kanli Dügün - Cemal
1999 Ayrilsak da Beraberiz - Italyan Adam


Kivanç Kasabali Resimleri






aglatan dans zoloy, aglatan dans zoloy kimdir, aglatan dans zoloy resimleri, aglatan dans zoloy karakterini kim oynuyor, aglatan dans zoloy karakterinin gerçek adi, aglatan dans zoloy resimleri, aglatan dans zoloy foto galeri, aglatan dans zoloy hakkinda bilgi, aglatan dans zoloy biyografi, aglatan dans zoloy gerçekte kim, aglatan dans dizisi zoloy kim, kivanç kasabali kimdir, kivanç kasabali kaç yasinda, kivanç kasabali hayati, kivanç kasabali biyografi, kivanç kasabali sevgilisi kim, kivanç kasabali dizileri, kivanç kasabali boyu kilosu yasi, kivanç kasabali wikipedi, kivanç kasabali resimleri, kivanç kasabali foto galeri,bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: aglatan dans, aglatan dans zoloy, biyografi, dizi oyunculari, foto galeri, kivanç kasabali, kivanç kasabali biyografi, kivanç kasabali resimleri


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder