1 Haziran 2014 Pazar

MURAT DALKILIÇ DAHA DERİNE ALBÜMÜ - MURAT DALKILIÇ DAHA DERİNE ALBÜM ŞARKILARI VE SÖZLERİ

  Hiç yorum yok
MURAT DALKILIÇ DAHA DERINE ALBÜMÜ...
Sitemizin müzik bölümünde yeni çikan albümleri ve sarkilari tanitmaya devam ediyoruz. Bu yazimizda yeni albüm çikaran Murat Dalkiliç Daha Derine albümü ve sarkilarini sizler için derledik. Basarili sanatçi Murat Dalkiliç yaza yakisir bir albüm ile yine adindan söz ettirecege benziyor.

Yakisikli sanatçi Murat Dalkiliç Daha Derine albümü ile müzik marketlerde yerini alirken albümün çikis parçasi olan ve albümün ilk video klibi Bu Nasil Ask sarkisina çekildi. Murat Dalkiliç'in yeni klibi de tüm müzik kanallarinda yayinlanmaya basladi. Murat Dalkiliç'in Daha Derine adli 2014 yeni albümünde toplamda 13 sarki yer aliyor.
Albümdeki 6 sarki Murat Dalkiliç'a aittir. Bu Nasil Ask sarkisinin sözleri ise Oguzhan Koç'a aittir. Murat Dalkiliç 2014 yeni albümünde Gülsen, Harun Tekin, Iskender Paydas, Ozan Çolakoglu gibi basarili isimlerle çalismistir.
Murat Dalkiliç yeni albüm sarkilarini ilk kez Miss Turkey 2014 güzellik yarismasi finalinde söylemisti. Murat Dalkiliç yeni albümü Daha Derine isimli albüm sarkilari yazimizin devamindadir.

Murat Dalkiliç Daha Derine Albüm Sarkilari

01 - Murat Dalkiliç Yani
02 - Murat Dalkiliç Bu Nasil Ask

Murat Dalkiliç yeni albümü Daha Derine albümü sarkilarinin tamami ilerleyen günlerde eklenecek ve Murat Dalkiliç 2014 yeni albümünün tüm sarkilarinin sözlerini buradan bulabilirsiniz.

murat dalkiliç yeni albümü, murat dalkiliç 2014 albüm sarkilari, murat dalkiliç yani sarkisi dinle, murat dalkiliç yeni albüm dinle, murat dalkiliç albüm sarkilari, murat dalkiliç yeni sarkisinin ismi, murat dalkiliç yeni albümünün ismi, murat dalkiliç bu nasil ask sarkisi dinle, murat dalkiliç 2014 daha derine albümü indir, murat dalkiliç yeni albüm indir, murat dalkiliç yeni sarkisi mp3, murat dalkiliç bu nasil ask mp3, Kategori: albüm dinle, murat dalkiliç, murat dalkiliç bu nasil ask, murat dalkiliç daha derine, murat dalkiliç foto galeri, müzik, yeni çikan albümler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder