1 Haziran 2014 Pazar

MURAT DALKILIÇ BU NASIL AŞK ŞARKISI VE SÖZLERİ - MURAT DALKILIÇ YENİ ALBÜM ŞARKILARI DİNLE

  Hiç yorum yok
MURAT DALKILIÇ BU NASIL ASK...
Basarili sarkici Murat Dalkiliç Daha Derine adli albümü ile tüm müzik marketlerde yerini aldi. Murat Dalkiliç'in yeni albümünde toplamda 13 sarki bulunuyor. Yakisikli sanatçinin bu yeni albümündeki sarkilarin alti tanesinde kendi imzasi var.
Murtat Dalkiliç Daha Derine adli yeni 2014 albümünde Gülsen, Iskender Paydas ve Ozan Çolakoglu gibi ünlü isimlerle çalismistir.

Murat Dalkiliç Daha Derine albüm sarkilarindan bir tanesi Bu Nasil Ask sarkisidir. Bu Nasil Ask sarkisinin sözleri Oguzhan Koç'a ve düzenlemesi Ozan Çolakoglu'na aittir. Murat Dalkiliç yeni albümünün çikis parçasi olan ve albümün ilk video klibinin çekildigi sarki Bu Nasil Ask sarkisi oldu.

Siz degerli takipçilerimize bu yazimizda Murat Dalkiliç 2014 Daha Derine adli yeni albümdeki ve albümün video klip sarkisi olan Bu Nasil Ask sarkisinin sözlerini paylasacagiz.

MURAT DALKILIÇ DAHA DERINE YENI ALBÜM SARKILARI>>>

Murat Dalkiliç Bu Nasil Ask Sarkisi Sözleri

Atacaksan küçük at bari,
Yalanlari yerim o zaman,
Takacaksan ellere koluna
Bu ask nasil derim o zaman

Sevdigini bildigini hayatini sildigimi
Su bedenden geçtigimi bir çözemedin sen
Nasil çekip gittigini
Inanmadim bittigine

Seni ilk kez gördügüme sevinemedim ben
Bildigin en derine gömdüm aski
Kimseler onu bulamaz
Sende de yok kimsede de o yürek

Bana bir daha yasattiramaz
Öptügüm ellerine baktim
Baska elden bulasmis gurur
Dönüp bir daha olalim dersen
Adi bir tek arkadaslik olur

murat dalkiliç, murat dalkiliç yeni albümü, murat dalkiliç bu nasil ask sarkisi dinle, murat dalkiliç bu nasil ask sözleri, murat dalkiliç yeni albüm sarkilari indir dinle, murat dalkiliç bu nasil ask dinle, murat dalkiliç bu nasil ask indir, murat dalkiliç bu nasil ask mp3 indir dinle, murat dalkiliç klip sarkisinin adi, murat dalkiliç klip sarkisinin sözleri, murat dalkiliç son klibi izle, son sarkisi dinle, son sarkisinin sözleri Kategori: albüm dinle, albüm indir dinle, murat dalkiliç, murat dalkiliç bu nasil ask, murat dalkiliç daha derine, murat dalkiliç foto galeri, müzik, yeni çikan albümler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder