1 Temmuz 2014 Salı

DENİZ SEKİ 2014 İZ ALBÜMÜ - DENİZ SEKİ 2014 YENİ ALBÜMÜ VE ŞARKILARI - DENİZ SEKİ YENİ ALBÜM ŞARKILARI

  Hiç yorum yok
DENIZ SEKI 2014 YENI ALBÜMÜ VE SARKILARI...

Pop müzigin sevilen ismi olan Deniz Seki merakla beklenen 2014 yeni albümünü tamamlayarak sevenlerinin begenisine sundu. Bir süredir kötü günler geçiren basarili sanatçi Deniz Seki 'IZ' ismini verdigi 2014 yeni albümü ile müzik marketlerde yerini alirken Deniz Seki'nin yeni albümün ilk klibi Iyisin Tabi isimli sarkiya çekildi. 
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Seslendirdigi sarkilarinin yani sira söz yazari ve besteci kimligi de olan Deniz Seki yeni albümü IZ için ''bu albüm için yaptigim ilk sarkim Hayat Iki Bilet sarkisi oldu ve benim için çok önemli bir sarki'' diyen sevilen sanatçi Hayat Iki Bilet sarkisinin sözlerini sosyal medyada paylasan deniz seki bu sarkisi ile oldukça merak uyandirdi.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Deniz Seki yeni 2014 IZ albümünde toplam 12 sarki yer aliyor. Birbirinden güzel sarkilarin yer aldigi IZ albümünde Deniz Seki, müzik dünyasinda basarili olan Iskender Paydas, Sadun Ersönmez gibi isimlerle çalismistir. Yazimizin devaminda deniz seki yeni albüm sarkilarinin listesini bulabilirsiniz.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.


Deniz Seki 2014 IZ Albüm Sarkilari
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
01 - Deniz Seki Hayat Iki Bilet (Sarki ve Sözleri Için TIKLAYINIZ>>>)
02 - Deniz Seki Imdat
03 - Deniz Seki Seni Seveni Sev
04 - Deniz Seki Yük
05 - Deniz Seki Iyisin Tabi (Sarki ve Sözleri Için TIKLAYINIZ>>>)

Güncellenecektir...




Ilerleyen günlerde Deniz Seki yeni IZ albümünde yer alan tüm sarkilarin sözlerini burada bulabilirsiniz. bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.




deniz seki, deniz seki yeni albümü, deniz seki 2014 yeni albüm sarkilari, deniz seki yeni albümünün ismi 2014, 2014 deniz seki yeni albümü dinle, yeni çikan albümler neler, yeni çikan sarkilar, son bir ayda çikan albümler listesi, albüm dinle, albüm indir, deniz seki yeni albümü indir, deniz seki yeni 2014 albümü dinle, deniz seki yeni sarkilari, www.songuncel.blogspot.com, deniz seki sarki sözleri, deniz seki iz albüm sarkilari, deniz seki yeni albümü iz dinle, deniz seki iz albümü indir dinle, deniz seki iz albümü ful indir, deniz seki iz albümü mp3, deniz seki hayat iki bilet sarkisi, bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: albüm dinle, albüm indir, deniz seki, deniz seki iyisin tabi, deniz seki yeni sarkilari, müzik, sanatçilar, yeni çikan albümler


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder