1 Temmuz 2014 Salı

GÜLLERİN SAVAŞI GÜLRU (DAMLA SÖNMEZ) KİMDİR - DAMLA SÖNMEZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ

  Hiç yorum yok
GÜLLERIN SAVASI GÜLRU...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D yeni dizilerini ve programlarini izleyici ile bulusturmaya devam ediyor. Kanal D nin yeni dizisi olan Güllerin Savasi dizisi simdiden merak edilip arastirilmaya baslandi.

Kanal D Güllerin Savasi dizisi daha önceden Askta ve Savasta ismi ile çikacagi duyurulmustu, fakat dizinin adi Güllerin Savasi olarak degistirildi. Yeni baslayacak olan Güllerin Savasi dizisinin basrolünde Bir Ask Hikayesi dizisinde Ceylan karakterini canlandiran güzel oyuncu Damla Sönmez yer aliyor.

Güllerin Savasi dizisinin diger oyuncularinin arasinda ise Baris Kiliç, Canan Ergüder, Sercan Badur, Feyza Civelek gibi isimler bulunuyor. Güllerin Savasi dizisinin konusu genel olarak Damla Sönmez'in canlandirdigi Gülru karakterinin, babasinin çalistigi köskte hayran duydugu ve imrendigi Gülfem gibi olmak istemesini ve yasanan olaylari konu alacak.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savasi dizisinin oyuncularini ve dizinin konusunu yazimizin devaminda bulabilirsiniz. Ilerleyen günlerde Güllerin Savasi dizisi oyuncularinin biyografilerini burada bulabilirsiniz. Sizlere bu yazimizda Güllerin Savasi dizisinde Gülru karakterini canlandiran Damla Sönmez kimdir, Damla Sönmez kaç yasinda boyu kilosu kaç, Güllerin Savasi Gülru kimdir kaç yasindadir gibi sorularin cevaplarini paylasacagiz.

GÜLLERIN SAVASI DIZISI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>

Güllerin Savasi Dizisi Gülru Karakteri Kimdir

Damla Sönmez Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savasi dizisinde Gülru karakterini canlandiran Damla Sönmez 3 Mayis 1987 yilinda Istanbul’da dogmustur. Güzel oyuncu 2009 yilinda Bornova Bornova filmiyle 46. Altin Portakal Film Festivalinde En Iyi Yardimci Kadin Oyuncu ödülünü aldi.
Türk televizyonunda bir çok dizi ve filmde yer alan Damla Sönmez Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuari'nda yari zamanli 2 yil keman 1 yil piyano dalinda ögrenim gördü.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro egitimi alan oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etmektedir. Güzel oyuncu Damla Sönmez “Bir Ask Hikayesi” adli dizide canlandirdigi ceylan karakteri ile Damla Sönmez kisa süre içinde gerek güzelligi gerek yetenegi ile dikkatleri üzerine çekmis ve seyirciye kendini sevdirmeyi basarmistir.

Damla Sönmez Boyu     : 1.62 boyunda,
Damla Sönmez Kilosu   : 53 kilodadir.
Damla Sönmez Twitter hesabi      : twitter.com/DamlaSonmez
Damla Sönmez Facebook hesabi : www.facebook.com/DamlaSonmezOfficial
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Damla Sönmez Rol Aldigi Dizi ve Filmler
Sen Aydinlatirsin Geceyi 2013 (Sinema Filmi)Deniz Seviyesi 2013 (Sinema Filmi)Bir Ask Hikayesi (dizi) 2013 (Ceylan) (Tv dizisi)Uzun Hikaye 2012 (Ayla) (Sinema Filmi)Subat (dizi) 2012 (Gelin) (Tv dizisi)Kurtulus Son Durak 2012 (Tülay) (Sinema Filmi)Türkan 2010 (Turhan) (Tv dizisi) bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.Mahpeyker:Kösem Sultan 2010 (Kösem Sultan) (Sinema Filmi)Çakal 2010 (Deniz) (Sinema Filmi)Bornova Bornova 2009 (Özlem) (Sinema Filmi)Kampüste Çiplak Ayaklar 2009 (Ebru) (Sinema Filmi)Gece Gündüz 2008 (Pinar) (Tv dizisi)Emret Komutanim 2008 (Karamel) (Tv dizisi)[3]Firtinali Ask 2007 (Melda Talay) (Tv dizisi)Sahte Prenses 2006 (Sedef) (Tv dizisi) bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.Sarkilar Susmasin 2006 (Aycan) (Tv dizisi)Kapilari Açmak 2005 (Gülsen) (Tv dizisi)Omuz Omuza 2004 (Pelin) (Tv dizisi)Camdan Pabuçlar 2004 (Gülçin) (Tv dizisi)


güllerin savasi dizisi, güllerin savasi dizi oyunculari kimler, güllerin savasi dizi oyuncu kadrosu, güllerin savasi dizisinde kim kimdir, güllerin savasi dizisi gülru kim, güllerin savasi dizisi gülru karakterini canlandiran kim, güllerin savasi dizisi gülru, gülru güllerin savasi dizisi, güllerin savasi dizisi gülru fotograflari, güllerin savasi gülru resimleri, gülru foto galeri güllerin savasi, damla sönmez kimdir, damla sönmez kaç yasinda, damla sönmez biyografi, damla sönmez wikipedi, damla sönmez hakkinda bilgi, damla sönmez boyu kaç kilosu kaç, damla sönmez hangi dizilerde oynadi, damla sönmez nereli, bir ask hikayesindeki kiz, bir ask hikayesi ceylan forograflari, ceylan bir ask hikayesi  bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir. Kategori: biyografi, damla sönmez, damla sönmez galeri, Damla Sönmez resimleri, dizi izle, diziler, güllerin savasi, güllerin savasi gülru, Güllerin Savasi oyunculari kimler, kanal d, yeni diziler


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder