1 Temmuz 2014 Salı

TELEFONUN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ALMAK NASIL - TELEFON EKRAN RESMİ NASIL ÇEKİLİR

  Hiç yorum yok
TELEFONDA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMAK
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günümüzün artik vazgeçilmezi olan ve hemen hemen hepimizde bulunan, elimizden düsürmedigimiz akilli telefonlar hizla yayginlasmaya devam ediyor.
Neredeyse her üç ayda bir yenisi çikan Android Isletim Sistemli Akilli Telefonlar hayatimiza büyük kolayliklar saglamaktadir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Bazen cep telefonumuzdaki ekran görüntüsünü almak isteriz yani bir video izlerken yada bir sitede gezerken o an o ekrandaki görüntünün resmini almak isteriz.
Akilli telefonlarda ekran görüntüsü alma islemi için sadece bir iki tusa basmaniz yeterli olacaktir.

Sizlere bu yazimizda Android Isletim Sistemli Akilli Telefonlarda ekran görüntüsü almak nasil olur, Ekran görüntüsü almak için gerekli olanlar neler bunlar hakkinda bilgileri sizler için derledik.

AKILLI TELEFONLARDA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMAK
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Akilli telefonlarda o anki ekranda bulunan görüntüyü almak için yapmaniz gereken tek sey, telefonunuzun ses kisma tusuna ve ayni anda kilit yani açma kapama tusuna basmaniz ve biraz beklemeniz gerekiyor. Sonrasinda o anki ekran görüntüsünün resmini çekmis oluyorsunuz.

Tuslara ayni anda bastiginizda ve islemi basari ile tamamladiginizda yukaridaki bildirim bölümünde bir bildirim alir ve ekranda fotograf çekimi ile ilgili bir hareketlenme olur ve deklansör sesi duyarsiniz. O an fotografini çektiginiz ekranin resmini ise telefonunuzun galerisinde ''Screenshots'' albümünde bulabilirsiniz.bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.


ekran görüntüsü alamak nasil, telefonun ekran görüntüsü nasil alinir, nasil telefon ekraninin resmi çekilir, cep telefonu ekraninin resmini çekmek nasil, akilli telefonlarda ekran resmi nasil çekilir, telefonlarda ekran görüntüsü almak için hangi tuslara basilir, ekran görüntüsü almak için hangi tuslar kullanilir, android ekran görüntüsü almak, samsung telefonlarda ekran görüntüsü nasil alinir, HTC telefonlarda ekran resmi nasil çekilir, discovery mabile telefonlarda ekranin resmi nasil çekilir, iphone ekran görüntüsü, cep telefonu ekran görüntüsü, Kategori: akilli telefon, akilli telefon ekran görüntüsü alma, android, bilgi, ekran görüntüsü alma, ekran kilidi bulma, güncel, HTC, Iphone, samsung, teknoloji, teknoloji haberleri


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder