1 Temmuz 2014 Salı

ULAN İSTANBUL KARLOS (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL) KİMDİR - ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ

  Hiç yorum yok
ULAN ISTANBUL DIZISI KARLOS...
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarinin sevilen dizisi Ulan Istanbul izleyiciler ile bulusarak oldukça begenilmeye baslamistir. Ulan Istanbul dizisinin basrollerinde Ugur Polat, Sebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yildirim, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldigi dizi Istanbul da bir suç örgütünün farkli hayatlardan bir araya gelerek birbirleri arasindaki dostluk ve kendilerine has soygun yapma tekniklerini anlatacak olan Ulan Istanbul dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekmektedir.
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan Istanbul dizisi oyunculari arasinda olan ve Karlos karakterini canlandiran Erkan Kolçak Köstendil dizi oyunculari arasinda en çok begenilen ve merak edilen isimler arasinda yer almaktadir.

Sizlere bu yazimizda songuncel.blogspot.com olarak Ulan Istanbul dizisi oyunculari arasinda olan Karlos karakteri Erkan Kolçak Köstendil kimdir, Erkan Kolçak Köstendil kaç yasindadir, hangi dizilerde oynamistir, Erkan Kolçak Köstendil biyografisini paylasacagiz.

ULAN ISTANBUL DIZI OYUNCULARI IÇIN TIKLAYINIZ>>>

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir
bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan Istanbul dizisinde Karlos karakterini canlandiran Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak 1983 yilinda Bursa da dogmustur. Liseyi Bursa Atatürk Lisesi'nde tamamlamistir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvari Tiyatro Bölümünden mezun olmustur. Çesitli tiyatro oyunlarinda, film ve dizilerde rol almistir.
Ilk Facebook dizisi Mukadderat'i yazip yönetmistir (2009). Ayrica çektigi kisa film Vakit, Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kisa Film Yarismasi 'En iyi senaryo -En iyi görüntü'.
Kral Midas Kisa Film Yarismasi 'En Iyi Film-En Iyi Yönetmen'.
47. Antalya Altin Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödüllerini almistir.
Amsterdam ve Istanbul’da çekimleri tamamlanan orta metraj film olan "Torbacinin Esrari" yazip yönettigi bir diger filmidir. "Tarot", “Inside The Door” adli kisa filmlerde rol almistir. Yazdigi, yönettigi ve oynadigi "Karsi Cinsle Tanisma Sanati" adli tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmistir. Ikincikat'ta oynanmaya devam eden "AuT" adli oyunda çok basarili bir performans sergilemektedir. bu yazi www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
TRT1 de gösterilen "Sakarya Firat" dizisindeki Er Mahmut Karakum karakteriyle herkesin begenisini kazanmistir. "Merhamet" dizisinde Mehmet karakterine hayat vermektedir (2013). Tiyatro Tiyatro dergisi tarafindan "Yilin Erkek Oyuncusu" ödülünü ‘Aut taki rolüyle Erkan Kolçak Köstendil ve ‘Disko 5 No lu oyunundaki performansiyla Mirza Metin paylasmistir. '17. Sadri Alisik Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri, Seçici Kurul Genç Oyuncu Özel Ödülü: Erkan Kolçak Köstendil (Aut - Sifirnoktaiki) almistir.

Erkan Kolçak Köstendil Resimleri


  erkan kolçak köstendil kimdir, erkan kolçak köstendil biyografi, erkan kolçak köstendil hayati, erkan kolçak köstendil kaç yasinda, erkan kolçak köstendil resimleri, erkan kolçak köstendil foto galeri, erkan kolçak köstendil kim, erkan kolçak köstendil ulan istanbul dizisi, erkan kolçak köstendil hangi dizilerde oynadi, erkan kolçak köstendil oynadigi diziler, erkan kolçak köstendil hakkinda merak edilenler, ulan istanbul karlos kimdir, ulan istanbul karlos karakteri kim, ulan istanbul dizisi karlos gerçek ismi, karlos ulan istanbul, karlos Kategori: biyografi, dizi oyunculari, erkan kolçak köstendil biyografisi, erkan kolçak köstendil kim, erkan kolçak köstendil wikipedi, foto galeri, ulan istanbul, ulan istanbul dizisi karlos


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder