18 Mart 2018 Pazar

iş projesi örnekleri

  Hiç yorum yok

KOSGEB İş Planı Proje Örnekleri

KOSGEB tarafından onay almış KOGEB iş planı proje örnekleri aşağıdaki gibidir. İncelemek istediğiniz KOSGEB iş planı proje örneğinin üzerine tıklayarak dosyaya erişim sağlayabilirsiniz.
Boş olarak iş planı projesi örneği indirmek için lütfen tıklayınız.

İş Planı Projesi Hazırlatma Ücretleri

İş planı projesinin önemini hepimiz tarafından bilinmektedir. 2009 yılında sonra desteklenen sektörlerin genişletilmesi ile birlikte iş planı projesini bir türlü onay alamayanlar için bir çok danışmalık firmaları kurulmuştur. Bu danışmanlık firmaları sadece yeni işletme kurmak isteyenler için hizmet vermek ile kalmayıp işletme sahibi kobi içinde desteklerden istifade edebilmeleri için projeler hazırlamaktadırlar. %100 onaylı olarak hazırlanan projelerin fiyatları ise destek başvurusu yapılacak olan programa göre değişiklik gösterilmektedir. Buna örnek vermek gerekir ise;
  • İlk defa ticari hayata atılacak olanlar için Girişimcilik Destek Programı için hazırlanan iş planı projeleri 1500 TL
  • Diğer KOBİGEL, Genel Destek Programı gibi desteklerden faydalanarak makine alacaklar için hazırlanacak olan iş planı projesi ise 5 bin TL kadar fiyat verilmektedir.
Peki ödeme nasıl olur? Prensip olarak hemen hemen tüm danışmalık hizmeti veren firmalar belirtilen fiyatın %50 sini proje hazırlanmadan önce geri kalanını ise proje tesliminde almaktadır. Ayrıca danışmalık hizmeti veren firmalar sizlere bir yıl boyunca ihtiyaç duyduğunuz konularda ücretsiz olarak destek imkanını sunmaktadırlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder