24 Ağustos 2013 Cumartesi

Dekorasyonda Yaratıcı Fikirler

  Hiç yorum yok
Enerjik mobilyalar ve dikkat çekici parçalar, bir odaya varlıklarıyla hayat katabilirler. Sadece küçük bir aksesuar detayının bile bir anda tüm odaya farklı bir hava katabileceğini unutmayın. İşte en yaratıcı dekorasyon önerileri…
Yeşil rengini dekorasyonda kullanmayı ihmal etmeyin. Ya da illa yeşil olması da gerekmiyor, alışılmışın dışında bir renk seçip onu mekandaki ana renk olarak kullanın. Kendi tarzınızı göstermek için de diğer detaylarda daha yumuşak renkler tercih edebilirsiniz. 
Normal şartlarda bir arada hiç düşünmediğiniz ve birbirlerine yakıştıramadığınız iki renk grubunu aynı mekanda kullanmayı hiç düşündünüz mü? Bu, tahmininizden çok daha fazla etkileyici olacaktır. Örneğin yeşil ve kırmızıyı düşünün. Normal şartlarda birbirine herhangi bir uyum sağlamayan bu iki renk, salon ya da yatak odası dekorasyonunda harikalar yaratabilir.
Dekorasyonunuza zengin bir görünüm kazandırmak istiyorsanız, seçtiğinin aksesuarları farklı gruplardan tercih edin. Modern bir masayı, pop art tarzda aksesuarlar ve canlı renklerle tamamlayarak farklı bir hava yaratabilirsiniz. Ancak yine de bu kadar rengi bir arada görmeye hazır değilseniz, canlılığın dozunu biraz azaltmanızda herhangi bir sakınca yok..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder