23 Ağustos 2013 Cuma

Kızlar ve Anneleri Başvuru

  Hiç yorum yok
ATV’nin yeni yarışma programı Kızlar ve Anneleri, hafta içi her gün saat 11:00 ile 13:00 saatleri arasında ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Ümit Kantarcı’ların üstlendiği yarışma programında anneler ve kızları, farklı etaplardan geçerek puan toplamaya çalışıyor. Etapların birincilerine hediye çarkı çevriltiliyor ve çarkta çıkan hediye o etabı kazanan masanın oluyor.
Her anne ve kızı için pembe, sarı ve yeşil masalar var. İlk etapta anneler ve kızları hakkında çeşitli sorular soruluyor. Aynı cevabı veren masa ise 250 puanı alıyor. Etaplar ilerledikçe yarışmanın zorluğu ve etap başına kazanılan puan da artıyor. Bu yarışmada kaybeden yok, elenenlere de hediye veriliyor.
ATV’nin bu yeni yarışma programı Kızlar ve Anneleri, Ümit Kantarcı’ların eğlenceli sunumu ile daha da eğlenceli bir hal alıyor. Sabahları kahvaltı sofralarınıza misafir olan Kızlar ve Anneleri yarışmasına başvurmak istiyorsanız,  kızlar ve anneleri yarışmasının resmi web sitesindeki başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılmak için hak kazanabilirsiniz. Ancak tüm bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder